Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#366783
Tudi doma se da ogromno storiti za svoje zdravje in počutje, kot tudi za pripravljenost. Ravno tekači imamo odlično priložnost da se malo posvetimo tudi drugim opravkom, ne le nabiranju kilometrine - malo cross-traininga gotovo ne bo škodilo. Poleg tega se še vedno da tudi ven, odvisno seveda od lokacije bivališča, moja je dovolj ugodna da skoraj brez težav vzdržujem kilometrino, čeprav ne na običajnih poteh.
 Siould
#366792
Ptica roparica napisal/-a:Tudi doma se da ogromno storiti za svoje zdravje in počutje, kot tudi za pripravljenost. Ravno tekači imamo odlično priložnost da se malo posvetimo tudi drugim opravkom, ne le nabiranju kilometrine - malo cross-traininga gotovo ne bo škodilo. Poleg tega se še vedno da tudi ven, odvisno seveda od lokacije bivališča, moja je dovolj ugodna da skoraj brez težav vzdržujem kilometrino, čeprav ne na običajnih poteh.


Ja, včasih je doma trening dobro izbira, ampak ker živimo v majhnem stanovanju, se ne počutim udobno. Zato raje grem ven in upam, da se življenje kmalu vrne v normalno stanje :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA