Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 samo
#21854
A je mogoče na maratonu teči s kužkom? Na povodcu seveda. A je kdo že videl koga teči na kakšnem maratonu s kužkom?
Uporabniški avatar
 5rca
#21879
predlani sem videla enega gospoda, ki je tekel s kužkom na vrvici. kuža je imel startno številko?!? tekla sta na 6km. vprašaj organizatorje.
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 samo
#21881
Takole so odgovorili organizatorji: RAJE NE, DA GA NE BI V GUŽVI ZMEČKALI, PA ŠE NEKATERI SE BOJIJO KUŽKOV IN BI LAHKO IMELI SAMO TEŽAVE, SMO PA ŽE IMELI TEKAČA S KUŽKOM.

PREDLAGAM DA GA RAJE PUSTITE DOMA

LP"

Naše Lare ne bom vzel s sabo, 42km je malo preveč zanjo. To je bilo bolj teoretično vprašanje.
Uporabniški avatar
 Magnitude
#21884
Hehe, če tečeš s KUŽKOM je problem... Če tečes s PSOM (a la doga, nemški ovčar, ipd.) pol je pa ql - večji ko je pes, bolj se ti tekači umikajo in več svobode imaš. :rol:
Uporabniški avatar
 Tuli
#23120
Jaz mislim , da je treba psa trenirat z rednimi aerobnimi vajami : kar pomeni ob 4.30 zjutri auf in ga preganjat na tek ....Zgodilo se vam bo pogosto , da bo pes zaspal uro in ga boste mogli posebej zbujat in ga priganjat ( kot to počne priganjač ) ali se ga lotiti na kakšen drug način . Zgodilo se vam bo da boste zapali vi in bo pes že ves navdušen , tedaj lahko pride do zamere in kasneje ga zlepa ne boste mogli spravit iz košare.Če pes noče iz košare , je najbolje da montirate na košaro posebne kolice : psu boste mogli vcepiti v glavo naslednji rek : Ura zamujena , ne vrne se nobena !!! :idea: Tako boste pri psu preprečili pešanje spomina, arteriosklerozo , izognil se bo debelosti in začel se bo zanimati za kulturne dogodke , tako da : splača se!!


Pa ne me preveč resno jemat :shock: :shock: :roll: :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA