Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Olinad
#23607
Znanka, prepričana da se lahko prijavi na maraton zadnji dan, je zamudila prijavo. Njena žalost je neizmerna, zadnje upanje pa ji je možnost, da se kdo od prijavljenih tekačic (tekačev) na 21 km zaradi ne vem kakega vzroka premisli , ona pa ga zamenja. Štartnino mu seveda povrne, za eventuelni dogovor pa prosi, da pokličete na telefon 031 434 982.
Hvala in prijetno nedeljo ! :(
Uporabniški avatar
 vidkul
#23610
živjo!
Si poizkusila poklicati organizatorja? Mislim pa da je bilo nekaj govor da nekateri žal ne moreno iti in so iskali zamenjavo.
Veliko sreče pri iskanju.

lp Vid
Uporabniški avatar
 pegaz
#23611
olinad napisal/-a:Znanka, prepričana da se lahko prijavi na maraton zadnji dan, je zamudila prijavo. Njena žalost je neizmerna, zadnje upanje pa ji je možnost, da se kdo od prijavljenih tekačic (tekačev) na 21 km zaradi ne vem kakega vzroka premisli , ona pa ga zamenja. Štartnino mu seveda povrne, za eventuelni dogovor pa prosi, da pokličete na telefon 031 434 982.
Hvala in prijetno nedeljo ! :(


Živjo,

Na forumu sta Staša in tomaz ny nekaj omenila tukaj.

Upam, da vam uspe!
Uporabniški avatar
 Staša
#23630
Moja preprodana. Zaslužek... hmm, na to pa nisem pomislila :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA