Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 runner
#26217
dela dela ... (zdaj sem probal)
Probi se enkrat ... (probaj tudi s kakim drugim brskljalnikom)
(IE sux PRESS)
 Pirat
#26220
Aha neki proti Telekomovcem pišete, pa še ETIS hekate!!! cccc :evil: :evil:
Kot Telekomovcu mi to ni všeč, bom sporočil naprej! :evil:

Sej ne no, sej se hecam no... :lol: :lol: :lol: Briga me, sej sem samo (pre)slabo plačan študent na firmi, ki ustvarja bajne dobičke.

Neki me zanima: Do kakšnih temperatur še vztrajate pri teku pozimi? Pa do kakšnih temperatur ni tek že zdravju škodljivu?
Uporabniški avatar
 zulu
#26221
Nihče ne mara monopolov, razen monopolistov samih, vendar so tudi zaradi takšnih vsebin morali nekaj slovenskih forumov zapreti/okrniti. Rabiš samo eno datoteko, ki nadomesti originalno, prekine niti zagonski datoteki, ki preverjajo zaščito. Predlagam privat. Drugače bom jaz tekel celo zimo, mraz ne bo izgovor. Če je prehudo prej malo hitro hodiš, da dvigneš temperaturo/pulz na delovno obratovanje. Če je pa res mraz pa uporabim kakšno podkapo ipd., da se zrak pred prihodom v pljuča ogreje. Jasno, je da ti mraz ne bo zmrznil pljuč ali sapnika, izpostavljeni so zunanji deli, ustnice, brada, ušesa, ta pa se da dobro zaščititi. Če si čisto brez baze bo nekaj dni malo zoprno (pekoč občutek, špikanje v pljučih in vratu), ker boš za enako delo potreboval več kisika, s tem so dihala bolj obremenjena. Kmalu se navadiš/prilagodiš. Če pa si že prej prehlajen ali čutiš, da se nekaj pripravlja na bolezen pa lahko mrzel zrak zadeve samo pospeši. Pa mrzel tek z astmo&co. tudi odpade. Po občutku. Raje tek kot topla peč, peč bo počakala, priložnost bo ušla. Ne maram bit razmazan, preveč je takih.
 Nataša
#26230
Pirat napisal/-a:Neki me zanima: Do kakšnih temperatur še vztrajate pri teku pozimi?


do -10. potem pa raje počakam pod deko na boljše čase :wink:

Pirat napisal/-a: Pa do kakšnih temperatur ni tek že zdravju škodljivu?


kakor za koga. nekateri začnejo s hibernacijo že pri +15, drugi (predvsem sibirski psi in severni jeleni) pa še kar laufajo pri -50. :lol:

hecam.

Pirat, poskusi, pa boš videl, kdaj te že preveč zebe, kdaj ti ni več ugodno, kdaj se ne moreš ogret med tekom, ...takrat ne teci. sicer pa kar. ljudje mamo ful varljive občutke mraza. včeri me je na primer doma ful mrazilo, komaj sem se spravla tečt, potem sem se pa takoj ogrela in je bla prava uživancija zvečer topotat po svežem zraku in gledat zvezde.

:lol:
Uporabniški avatar
 mirko1
#26278
sem si privoščil in kupil TIS.saj je še kar uporaben.v kratkem bom začel z raznašanjem časopisa po vaseh,pa sem si določene vasi sprintal in označil hišne številke...kar se pa tiče programa-najkrajša,najhitrejša pot:od moje hiše pa do hiše mojega prijatelja vodi lepa asfaltirana pot dolga največ 300 m.ko pa povprašam program da mi izriše najkrajšo pot,pa potegne črto po makedamski gozdni poti...pa tako naprej po ovinkih do hiše prijatelja,in izračuna 800m .bravo.
seveda to je le ,upam redek primer malomarnosti...
lp,mirko
kar se malomarnosti tiče,meni se tudi ne ljubi pisati velikih začetnic pa vejic... :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA