Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Milena
#32571
Živjo, pri pregledu razpisa za 5. Mali kraški maraton sem opazila, da se razlikujejo starostne skupine pri moških in ženskah. Ženske imajo eno starostno skupino manj. Skupina A pri moških zajema leta od 1985 naprej, pri ženskah pa od 1975 naprej. Torej imajo ženske do 30-tega leta enotno skupino, moški pa v tem starostnem razponu že dve skupini. Zakaj? Pri zadnji skupini E za ženske pa gre verjetno za napako in bi moralo biti E 1944 in starejše in ne E 1945 in starejše. Lep pozdrav, Milena.
 Bot-sub
#32631
Zdravo Milena. Ja ja pri zadnji skupini gre za tiskarskega škratka. Kot pravilno ugotavljaš bi zadnja skupina morala biti 44 in starejše, kar je tudi logično.... Napakico sem že odpravil. :oops:

Glede skupine A pa mislim, da je trik v tem, ker je več tekmovlacev kot tekmovalk nisem pa prepričan. To mende obstajajo neki sistemi oz. uzance kako se te zadeve naštima. Mogoče bo Žiga znal kaj več povedati o tem?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA