Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#35516
Zdravo! Smo 3članska ekipa in iščemo tekmovalko (vsaka 4članska ekipa ima obvezno vsaj eno žensko tekmovalko) za Adventure Race Slovenija 2005, ki bo meseca junija. Če misliš, da si dovolj pripravljena ali če misliš, da zmoreš in boš dovolj pripravljena in te zanimajo pustolovske tekme se javi na moj email: simon@ascent.si ali pa na tel. 041-276-499.
Discipline: Gorsko kolo 130 km, Trekking 120 km, plavanje 3 km itd...
več na http://www.ars.rutka.net

Torej, če ima katera rada izziv... naj se javi :)

p.s.: nismo profesionalni športniki, zato ne zahtevamo vrhunske športnice, važna je vzdržljivost in dobra volja :lol:

lp,
Simon.
 NIKITA
#35589
Imate jo. Nikita
 Suki
#35621
Super, upam, da si mi poslala mail na moj naslov. Trenutno sem na obali in takoj ko pridem v LJ bom pregledal maile.

Pa ti to resno al je to bolj satirična izjava ? :lol:

Sprašujem namreč zato ker je povprečno dobrih športnic, ki jih zanimajo taka tekmovanja kar teško dobit. Če nam bo ratalo bo zanimivo :)

lp, Simon.
 laufar
#35624
Seveda jo je težko dobit, vsaka normalna ve, da ga je v taki kombinaciji kot je v tem tekmovanju, po domače najebala! Itq zmaga tista ekipa,ki ima najmočnejšo žensko, tako tekmovanje je po mojem skromnem mnenju mučenje žensk!
 Suki
#35669
Nisem strokovnjak za kak šport pa tudi ne psiholog, sem pa 100% prepričan, da lahko brez najmanjšega problema najdemo punco, ki nas vse pusti zadaj. Poizkusil, doživel... Ne podcenjujem nobene ženske, ki lahko nastopi na takem tekmovanju, še manj pa mislim, da je to kakršno koli mučenje ??!?! Laufer, ne vem, če si se že kdaj udeležil AR (glede na način razmišljanja sklepam, da ne - mogoče se motim!) vendar so cilji ekipe s katero bomo nastopili drugačni od tistih, ki si jih predstavljaš. Sej se sliši morda čudno za koga ampak geslo "Važno je sodelovati, ne zmagati" je še vedno za koga aktualno. Nekaterim je cilj preteči maraton, drugim pa preteči maraton pod tremi urami in potem so vsi zadovoljni. Sploh pa moram povedati, da ta ekipa še ni končala AR... pridno delamo na tem :), pa nobenega ne bomo prepričevali v to, da je super enostavno. Tisti, ki se odloči za taka tekmovanja verjetno že ve zakaj in vsak ima svoje cilje! Ostali si lahko samo mislijo zakaj. Enim je to izziv, drugim mučenje, tretjim pa oboje... Zanimivo je to, da se za tako tekmovanje ne odločijo 4 punce!... No, glede na to, da je že eno problem najti to ni niti tako čudno... Sicer pa lahko ženske same povejo zakaj bi na tako tekmovanje rade šle in ali je to za njih mučenje... ... ... hmm, zdej ko tako razmišljam pa morda je. Zame tudi! Pa grem vseeno 8)

lp,
Simon.
 NIKITA
#35682
Zakaj se zenska odloci za tako tekmovanje :?:
Zakaj pa se moski odloci :?: O tem ne bi ravno razgljabljala. To je zelja po novih izivih, novih dozivetjih.
Ekipa 4 punc? Zakaj pa ne? Kje so se tri?
Uporabniški avatar
 Veggie
#35704
Slisi se zanimivo :!:
 Lučko
#35725
laufar napisal/-a:Seveda jo je težko dobit, vsaka normalna ve, da ga je v taki kombinaciji kot je v tem tekmovanju, po domače najebala! Itq zmaga tista ekipa,ki ima najmočnejšo žensko, tako tekmovanje je po mojem skromnem mnenju mučenje žensk!

Jejejejej lufar, ti spa zdele naše TF-ke dreznu, to je hujš k bte ose dobile :twisted: ja sej si sam napisu...po domače si ga :FO: ! Sorči, čaka te trnova pot in moškonegotova prihodnost na TF (Pesem ptic trnovk PRESS) :oops: :--
PS
Pa tko luštn fnt si se mi zdeu :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Veggie
#35726
Hehehehehehe Lucko, a na kaj namigujes :twisted: :wink:
 laufar
#35735
Ejga, sej me niste prov razumel! :?

Ekipa štirih žensk je pa čist nekej druzga!
Slučajn mau vem kako tekmovanje poteka, sosed specialec policaj me je vabil v ekipo, pa nism hotu, no in ravno on mi je povedal, da so to za žensko muke! Je kar huda preizkušnja, poj pa če te še skoz trije priganjajo, ti pa bi rad pa ne moreš več, pa rečmo, da tek pa kolesarjenje bi še šlo, kaj pa plezanje, plavanje itd.
Ejga, Lučko, to mn pa nis povedov, da se mi ženske s TFja ne smejo smilt! :roll:
Uporabniški avatar
 Tjaša
#35750
laufar napisal/-a:Ejga, sej me niste prov razumel! :?


Ja, laufar, tuki se pa po tekaško razmišlja, zato moraš vsako svojo trditev, še posebno v obliki enozložne povedi, obširneje razložiti, da ne pride do potvarjanja dejstev. (verbalni maratonci PRESS)

laufar napisal/-a:Ejga, Lučko, to mn pa nis povedov, da se mi ženske s TFja ne smejo smilt! :roll:
Samo tiste, ki ne razpolagamo z lastnim testosteronom, ja :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA