Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
#355179
Kje? Vsak torek se dobimo na teku na Rožnik - 17:30h drugače pa PST ali do Mednega ali naprej do Slavkovega doma. Toško čelo pa naprej do Katarine no ja tja gor nisem šel že dolgo časa.Golovec... Dosti teh zadev.
 nana
#355185
Ob Savi... od Sneberij do Tacna je zelo fajn. Jaz na žalost tam ne tečem, sem se pa peljala s kolesom in si obljubila, da bom kdaj šla ;)
 spela*
#355222
čara napisal/-a:Se da kje v LJ teči po makedamu, gozdnih poti cca 10km, pa ne ob cesti na bankini :DSeveda, ogromno je takih poti. Jaz npr. tečem po Ržniku, ker mi je to najbližje.
 bojanm80
#355264
čara napisal/-a:Se da kje v LJ teči po makedamu, gozdnih poti cca 10km, pa ne ob cesti na bankini :D


Sam tecem velikrat na Barju - Lipe (Crna Vas) - makedam, krog cca 5.7km, ce ponovis 2x potem nanese 11.4km ;)
 bojanm80
#355492
Ce gres na golovc lahko naredis en velik krog, edin orentacija zna bit jeba, jest sm mel dans kr navigacijo zravn :D su pa sm izpod gradu preko Golovca na Orle in nazaj ... 12-13km ....
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#355589
Zdaj, ko je vroče, je taka bolj na izi varianta (če ne maraš vzponov).

Slika

To je proga vsakoletnega šiška teka. Krog je 6km. Opcija je tudi čez cesto v gozd, da se izogneš delu asfalta po kolesarski stezi (lahko tečeš tudi po bankini kolesarske). Narediš krog, dva, tri... obrneš smer, po želji. Prostih parkirišč je dovolj. Prednost te trase je, da je ravninska, da ni prometa, da je v glavnem makadam in najpomebneje sedaj poleti - da je skoraj vsa v senci in, da imaš čisto ob trasi pitnik s svežo mrzlo vodo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA