Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#361676
5km. Zakaj pa ne? Jaz se čisto strinjam. Vsekakor bolje kot ležati doma na kavču.

No v resnici se tudi meni ni nikoli sanjalo, da bom s 5000m zadovoljen.Bili so časi, ko sem lahko polovičko pretekel, po domače povedano "ob polnoči v gatah" brez vsakega problema, za maratone in ultre pa sem se le moral "malo" potruditi.

Pa so se časi spremenili, načeloma tečem zadnja leta samo v zimski sezoni in trije veliki sladki krogi, ki nanesejo nekaj manj kot 5 km, mi čisto zadostujejo. In zakaj bi bila to bedarija ne razumem najbolje.
#361685
Vreme napisal/-a:No v resnici se tudi meni ni nikoli sanjalo, da bom s 5000m zadovoljen.Bili so časi, ko sem lahko polovičko pretekel, po domače povedano "ob polnoči v gatah" brez vsakega problema, za maratone in ultre pa sem se le moral "malo" potruditi.
.

Da, če je dovolj, že samo to, da pretečeš, polovičko, maraton, ultro. Če pa dodamo še spodoben čas v katerem bi to bilo dobro preteči, pa se stvari takoj spremenijo.
Prav zaradi tega mislim, da so tudi kratke distance za vsakega nujno potrebne. Za veliko njih so tudi "petke", čisto dovolj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA