Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 uros feldin
#364356
Dragi prijatelji tekaškega foruma.

Včeraj ob 14:49 sem na Vršiču uspel dokončati prvo polovico SPP. Žal se tokrat ni izšlo še za drugo polovico. Telo je protestiralo že nekaj dni, glava pa ni in ni hotela popustiti. Prav tako je vztrajala gorenjska trma. Na koncu je glava le popustila in se morala sprijazniti, da je moje telo staro že 60 let, da z premalo spanca ( res sem zelo slabo spal oziroma skoraj nisem) ni regeneracije, da posledično tudi ni bilo več pravega apetita, celo žeje ne. V klancih oziroma vzponih sem bil kot polž, brez prave moči in energije, kaj šele hitrosti. In ni bilo več užitka kot pred 10 leti, ampak samo še mučenje.
SPP sem že pretekel pred 10 leti, rekorda sploh nisem postavljal, zato je bila povsem smiselna ideja končati točno na polovici, to je na Vršiču. Paradoksalno pa je, da sem letos za to prvo polovico porabil celo 2 uri manj časa kot leta 2009 in sicer 6 dni, 8 ur in 59 minut. Drugo polovico bom z mojo Anito dokončal v najinem normalnem ritmu v prihodnosti.
Rad bi se zahvalil vsem mojim prijateljem, sosedom, znancem, sorodnikom, ki so mi nesebično pomagali doživeti projekt SPP 2019. Ponosen sem na vso to ekipo. Prav tako hvala vsem, ki ste stiskali pesti in navijali.

Uroš
 daca10
#364357
Uroš, globoko spoštovanje in čestitke za tvoj podvig, meni nepredstavljiv :cast: :clap: :cast:
tudi za težko toda pravilno odločitev zaključiti, zdravje in telo je samo eno.
V čast te mi je bilo spoznati na Triglavu :D , upam, da je fotografija uspela.
 TONEK
#364363
Uroš, glede na tvoj emšo, nisi pretekel samo polovičko, ampak transverzalo in pol. Moj poklon.
 KadilecSamo
#364366
Čestitke Uroš, tvoje objave in podvigi so velik navdih nam "mulčkom", rojenim po letu 91... En velik :clap: tudi za tvoje spremljevalce in prijatelje, ki so ti pomagali pri tej avanturi.

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA