Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
#365760
Nedojemljive razdalje, premagovanje samega sebe in premikanje svojih meja...

Danes sem gledal na you tubu filmčke o ultra trail tekmovanjih in v dveh sem zasledil, da sta tekača po kdove koliko pretečenih miljah na okrepčevalnici od nekje potegnila zobno ščetko in si čistila zobe (ali masirala dlesni ali počela nekaj temu podobnega). ni mi povsem jasno, zakaj, ampak nekako sklepam, da morda gre za neke vrste trik takrat, ko ti itak nobena hrana ne paše več in ti tako na nek meni neznan način uspe prelisičiti samega sebe oziroma slab okus in občutek v ustih, da ti "ponovno odpre pot za hrano" :?: :?: :?:
Ali kdo kaj ve o tem... :roll: :roll:
 KadilecSamo
#365764
Tole je zgolj njen ritual oz običaj, kakor imam v spominu. Sem poslušal par njenih intervjujev in podcastov. Tekma je za njo trajala skoraj 50 ur, več kot 370 km. Tole umivanje zob je za njo tako kot je za nekatere preobujanje nogavic, par novih čevljev, menjava majice, ko iščejo nek RESET gumb, da poizkušajo zamenjati stanje v katerem so(priti iz črne luknje) Če imam prav v spominu je na tej tekmi tudi bruhala oz imela neke probleme, tako da ji je mogoče pasalo zobe umit :lol: (dokumentarec sem gledal že dalj časa nazaj in sem že malo pozabil vse detajle)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA