Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 avion
#366902
Pozdravljeni,
Pred leti sem uporabljal strn GPSies.com, kjer sem si potem poti zdownloadal na uro, ki me je potem vodila.
Danes sem po dolgem času želel narediti, vendar vidim da stran GPSies ne obstaja več, oziroma da so bili prevzeti s strani Alltracks. Na tej novi strani pa je nepremierno manj sledi.
Skartka ali obstaja stran, kamor lahko uporabniki objavljajo sledi in so potem dostopne še ostalim?
lp,
Uporabniški avatar
 zz topka
#366907
Iz Strave lahko tudi vse dol skineš... :D Je pa res, da najbrž ne napišejo vsi "lepega naslova", po katerem bi lahko iskal... :shock: 8) :oops:
Ma, sem zdej mal pogledala ta Alltrails in res se malo dobi?
Pej čudno, sej naj bi se vse preneslo iz Gps-ies na Alltrails? Oz. ko jast kliknem na moje gpsies ( https://www.alltrails.com/members/valen ... rer=gpsies ) na (ex) Gpsies, mi še vedno odpre vse, sicer preko Alltrails...ko pa vtipkam v Alltrails točno tak naslov, kot sem ga imela na Gps-ies, pa ne dobi nič... Čudna rejč... :oops:
Andi... ti si bolj tatamata za Gpsies... ? :?: :D
Nazadnje spremenil zz topka, dne 19 Apr 2020, 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 wasa77
#366909
Tudi sam se še lovim na Alltrails, nisem se imel še časa poglabljati, sledi mi je sicer preneslo iz GPSies, glede iskanja pa mi še ni prav jasno.. Si moram vzeti čas en dan.
 ogi
#366915
zz topka napisal/-a:Iz Strave lahko tudi vse dol skineš... :D

Aja? Meni vedno pravi da rabis premium, razen ce obstaja se kaksna druga opcija, za kar bi bil hvalezen. Ali pa ce sem zgolj jaz tisti edini cudak, ki nima premium, ampak glede na to, da se mi Strava zdi junk v primerjavi s Polar Flow, nekako nimam potrebe po premium verziji.
Ampak resno... ce obstaja kaksna opcija da shranis track od nekoga XY iz strave, bi se priporocal za nasvet kako.
 ogi
#366921
E bemtis to sem pa enkrat ze vedel pa pozabil vmes :D Hvala da si me spomnila na to, ker jaz sem poskusal enako kot Majcka in potem koncal na "prerisovanju" tracka iz Stravinega okna v ridewithgps okno od kjer sem potem potegnil track v Polar Flow :D
 avion
#366923
No z veseljem poročam, da sem tudi sam našel rešitev svojega problema. Alltrails je super, vendar samo na eno stvar morate paziti. Ko iščete sledi, morate nujno izbrati "View communicty content". Ko izberete pa to, se vam potem na enkrat odpre morje sledi, točno to kar sem jaz iskal.

Sedaj pa bi imel še eno vprašanje: mi lahko kdo svetuje kakšno dobro ios aplikacijo, pri kateri se da uvoziti gpx in te potem vodi (turn by turn)?
lp,
 rlosting
#366936
Ko pritisneš Search oziroma išči moraš nato v zgornjem levem kotu klikniti na Communicty content...nato pokaže več sledi. lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA