Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jože
#1885
Hojla!

Če koga zanima je spodaj pripet link do Avstrijske agencije, ki je pooblaščena za ta del sveta za NYC Maraton. Tale hec je kar draga zadeva, cca 1500 Evrov x 2 osebi, ...no ja bomo videli.

http://www.runnersreisen.com/runnersreisen.html

Jože
Uporabniški avatar
 Bajsi
#1887
Helou!
V informacijo: jest sem za celotni aranzma, se pravi letalo Lj-Pariz-NY-Pariz-Lj, sedem ali osem nocevanj, vsa prehrana, vsi prevozi po NY in se nekaj drobnarij, vkljucno s parom novih superg scvenkal slabih, tedaj se 2000DEM. Je pa res, da sem spal v youth hostelu na skupnih leziscih. Imel pa je to prednost, da je bil ob samem Central Parku, deset minut hoje od ciljnega prostora maratona.
 vasjaj
#2011
veseli me, da je v Sloveniji znova veliko zanimanje za nastop na maratonskem teku v New Yorku.
V MTS Gorenje smo se l. 1991 prvič organizirano udeležili NYC maratona, vendar sta tekla samo Kazimira Lužnik in Hinko Jerčič. V sklopu maratona je tudi tek prijateljstva, na katerem je prvič plapolala slovenska zastava.
Od takrat je bilo še enajst organiziranih gostovanj, s skupaj okoli 300 maratonci in njihovimi spremljevalci.
Program je vedno prilagojen zahtevam maratoncev.
Tudi letos bomo potovali organizirano in vas vabimo, da se nam pridružite.
Ostale informacije dobite pri vasja.jercic@siol.net

lp
Uporabniški avatar
 mare
#2085
Kakor sem jaz slišal, je na nekatere maratone zelo težko priti. Moraš imeti ali zelo dober čas, za NY lahko prideš tako, da pridobiš goro denarja za dobrodelne namene ali pa z žrebom. Za goste iz Evrope imajo posebne aranžmaje brez žreba prek izbranih agencij. Aranžmaji so zelo dragi. Letalske karte v redni ceni in dragi hoteli. Poznam nekoga, ki je bil v NY in ga je to stalo premoženje. Skratka, jaz bi šel raje kam bližje, če bi že šel v ZDA, pa bi šel samo na maroton, ki me ne bi osušil in kjer bi lahko potoval v lastni režiji in izlet podaljšal za par tednov. takih maratonov je tudi v ZDA vsak vikend kar nekaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA