Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
#5111
Med brskanjem po spletu skoz berem o pronaciji. Kaj ce bi se enkrat zmenil v enem fitnesu, pa pridemo od TF usi tja pa si zrihtamo ksno kamero pa pol posnamemo pa usak ve kasno ma. K jest nimam pojma trenutno kaj mam, bi pa zlo rd vedu :)
 Odzadnjak
#5113
Tkole na uč bi to blo tkole:


SlikaSlikaSlika

Sicer pa je nekaj kratkih in jedernatih tule.
 Ursa
#5142
Zivjo,
tole sem zadnjič opazila v poletu:

NOVO - ANALIZA STOPAL. V vseh Hervisovih trgovinag je od letos na voljo nov pripomoček, ki lahko v marsičem olajša izbor tekaških copat. Enostaven odtis stopala, posvet s prodajalcem ter občasni nasveti vrhunskih strokovnjakov bodo še zvišali nivo trgovine. In ne pozabite na zgibanko....! Ne vem kako tole zgleda v praksi, sliši se še kar ok.

Baje večinoma proniramo, le redki supinirajo, pa še superge za te je zelo težko najti. No, pa saj verjetno to že veš :oops: Tudi jaz sem bila v dilemi ko sem kupovala superge.....pol pa sem kupila Mizunke, ki so baje kar dobre proti pronaciji, in ni mi žal.

Srecno, Ursa
 superga
#5158
MihaPR;
Dobra ideja; mislim da lahko uredim, da bi tole naredili v Konexu.
Je pa 22 aprila v športnem parku na Kodeljevem Cooperjev test in tam bomo tudi svetovali glede tekaške obutve. Možen bo tudi test tekaških copat. Mogoče Ero kaj ve kako je z snemanjem na testu?
Na hitro se da doma preveriti, če pogledaš svoje stare tekaške copate in sicer kje je najbolj obrabljen podplat:
1/ če je na notranji strani ; PRONACIJA; potem potrebuješ copate, ki so trši na notranji strani copata (npr. NB 765, Nike MAX MOTO ...); na hitro se to vidi , da je na notranji strani copat zgrajen iz več plasti - temnejša barva pomeni trši material- ali pa ima celo nastavke iz plastike.
2/ če je obraba na zunanji strani ; SUPINACIJA; v tem primeru rabiš copat z zelo dobrim blaženjem in brez vseh nastavkov; medpodplat mora biti iz ene same plasti, torej ene same barve; predlog : NIEK PEGASUS
3/ enakomerna obraba; v tem primeru lahko izbiraš praktično med vsemi modeli.
Toliko za prvo silo; več informacij oz. tudi za praktičen preizkus se lahko dogovoriva na naslov: igor@superge.si
Lep pozdrav
 Nataša
#5194
čist baj d vej - ob kateri uri bo Cooper? ful bi rada pršla, pa je ta satan zmer ob četrtkih, ko nimam cajta. me prav grabi nostalgija po šolskih časih, ko so nas počasne, zavaljene in lene bajske matrali s tekom, pa špehca so nam merilil....mojga je tista mučilna naprava komaj zaobjela :oops: :oops: :oops: :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
#5221
jest upam, da bodo mel na cooperju tud to napravco za mert % mascobe, k bi rad zvedu :)
drgach, natasa, c je blem, sej se lahka kdaj individualno zmenmo pa odmermo tiste čase :D :D
 Nataša
#5232
MihaPR napisal/-a:drgach, natasa, c je blem, sej se lahka kdaj individualno zmenmo pa odmermo tiste čase :D :D


okej, Miha, če zamudim cooperja se bomo zmenl!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA