Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 H2O
#5283
da me je en sam dolg kljun. in da sem spiel ferderber :(
mene je zdravje res čist na cedilu pustilo. zato se vam na PST-ju nisem pridružila. nisem v grmovju nabirala regrada niti se nisem obešala nekje na kakšni veji pretvarjajoč, da sem kavka :shock: :D
skratka, tu na mizi me čaka en grd kupček napotnic. bo treba res do zdravnika, žal se bojim, da ne le do enega :(
in ko se sestavim, če se sestavim, se vam z VESELJEM pridružim pri kakšnem lahkotnem treningu. upam, da me boste takrat še sprejeli v druščino :(
luštni ste. ostanite takšni še naprej.
pozdravček,
H2O
 Nataša
#5287
Joj, Vodica, se ti je kej kolcal? s Simi sva namreč celo pot ugotavljale, če se boš prkazala al ne in kakšen izgovor boš mela :D :D :D . pa vsak grm se nama je zdel sumljiv... 8)

upam, da se boš čiiimprej pozdravla pa da te končn enkrat vidmo!
LP
Uporabniški avatar
 H2O
#5291
ej nataška, to pa ne bi nardila, da bi se po grmovju vlačla, ne da bi se vam pokazala. če ne drugega sem imela v planu vsaj eno postojanko z vodo za vas pripravit. ampak ni šlo :( sem vas pa imela v mislih ves ponedelkov dopoldan, brez heca :(
sej se bom sestavla, pa se slej ko prej vidimo :D menda me ne bo čist do konca pobral že pri teh letih :(
Uporabniški avatar
 mare
#5302
Vodka, zadnji čas smo te dobili v roke. Naš recept za vse tegobe je tek. Prepričan sem, da ti bo treba bistveno manj skakati okoli zdravnikov. Hitro se pocajtaj in se nam pridruži!
Uporabniški avatar
 mojcej77
#5367
Vodica! Res se hitr pocajtaj!
Pol bova šle pa skupi, a je prou?
Če pa ne bo šlo drgač, se bova pa v grmovje skrili, pod kakim klancem recimo, pa malce strašili :shock: tiste, ki bodo tekli, da bodo brez težav na vrhu, prou? :wink:

m
 Nataša
#5370
Strašit ne, futrat ja!!
Uporabniški avatar
 H2O
#5380
ej, mojcej, z veseljem se ti pridružim nekje v leskovju, jim naženeva mal strahu v kosti pa vetra v hrbet :D :wink: :D :D
nataška, nč futrat, nč futrat, edin vodo lahko dobiš, s polnim želodčkom tko ne moreš laufat :wink:
sploh pa, če dobr razmislim sem jaz bolj za nabiranje kakšnim zdravilnih rožc kakor pa za divjanje po dveh nogah :D
mal se hecam, hvala za lepe želje vsem trem, nataši, marku in mojcej. saj imam danes točno opoldne zdravnika No. 1, potem prideta na vrsto še No.2 pa No. 3 in menda bomo skupno že ugotovil kaj za en vrag me je doletel...da ne rečem obsedu :? :?
lep dan želim
vodica
 Lučko
#5425
Vodica, kva pa čeb ti mi iz TF zrihtal kakšnega IZGANJALCA VRAGA Slika. Jz puznam enga, ampak on izgajna sam od No.13 naprej, pa men se zdi, kje do No.666 :?:
Uporabniški avatar
 H2O
#5485
:D lučko, na ameriških forumih, kjer se sprehajam že leta, navadno v takih primerih ponujajo skupne molitve, bojda, da so kar učinkovite, ti ponujaš TF exorciste :D.
če bi pomagalo se ne bi branila kakšnega izganjanja :shock: sam, da ne bi blo preveč kruto! :? :? :? :?
 Lučko
#5508
:D Tisti tam zgoraj ni hudiček ampak je vražiček :shock:. Nekateri iz TF ti lahko ponudmo "little devilciste" 8) , maša je pa lahko v moji far: jz imam oltar na NLB :shock:.

PS
Seanso lohk na hiter upravmo tud pri bankomatu NLB (so uradne kapelce). Kruto pa v obeh variantah ni, sam dnar morš met :wink:.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA