Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Lučko
#6156
:twisted: Ja nekateri se boste "svalkali" po morju in to v tujini, drugi pa moramo "braniti" državo ko vas ni doma, pa še trdo trenirat bo treba :twisted: :wink: Kaj je nekaterim z rožicam postlano :shock:
Uporabniški avatar
 bigfrik
#6183
Ja,ja tretina trojke bo uzivala,dve tretini pa garale :cry: ,sam Lucko bo pa en kup zurk za praznike,to je pa tud nekej,bom tko skurjen da sploh ne bom vedu da sem zmatran med tekom :wink: :twisted: :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
#6202
Ja Lučko, ne se jokat, no :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ko boš tako velik fant kot sem jaz ( ali pa Bigfrik ), se boš pa še ti lahko mal šel popražiu u "južne kraje". :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Do takrat pa kar lepo oddajaj lastne tekočine - jaz jo bom tudi - imam Majino majčko čisto na vrhu v torbi, pa "talepe" copate, pa ..., najuriš novi kilometri. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Do Trsta ni več daleč - ura resnice prihaja, prihaja, prih...

Vsm prijetne praznike, in naj vam tek (p)ostane užitek !!!!

2xLP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA