Moderator: ziga

 Krema
#245245
Se že vnaprej opravičujem za to temo, ker vem, da ste tu večinoma predvsem profiji, pa bi me vendarle zanimalo, če morda kdo ve za kakšno relativno dobro in ugodno prodajalno rabljenih koles v LJ, po možnosti nekje na Viču oz. v okolici. Potrebovala bi neko poceni (ampak kljub temu vozno!) varianto, okoli 30 evrov, predvsem za krajše razdalje po LJ. Na Bolhi se mi zdi vse skupaj preveč razpršeno in tvegano ...

Vnaprej hvala.
Uporabniški avatar
 Loni
#245327
Rosi verjetno govori o Ro-Go sport trgovini, še eno lokacijo imajo na koncu Trubarjeve, tam sem pustila svoje staro kolo. Drugače ima pa veliko izbiro in fletno nizke cene Stojan Oblak v Novih Jaršah (skoraj nasproti gostilne Striček, par korakov od Šmartinske ceste).
Uporabniški avatar
 Loni
#245355
Joc61 napisal/-a:Oblak je od novega leta v penziji :(
LP

Dizaster, kaj pa zdaj? Leta in leta sem k njemu hodila, kar tako mimogrede, tudi samo gume napumpat, če je bilo treba. Razvada, da greš lahko k sosedu. A je v Šiški tudi kje kak podoben mojster? Ker zdaj bolj v tem koncu operiram.
 luzr
#245358
@ Loni: tudi v Šiški se bo našlo nekaj. ;) Na primer v Podutiku. Za ostalo pa se lahko slišiva. ;)

@ Krema: če rabiš storitev na Viču poglej zasebna sporočila. ;)
 Krema
#246357
Zasebnega sporočila sicer nisem dobila, ampak sem potem vseeno našla kolo, kar na Bolhi, ki pa se zaenkrat žal ni obneslo najbolje. No, naj pa povem, da sem pred tem klicala tudi k Oblaku in ni omenil, da bi prenehal delati. Pravzaprav sem nameravala takrat do njega, samo sem potem drugo varianto izbrala. Upam, da bo informacija komu koristila. Pa hvala vsem za pomoč.
 Joc61
#246360
Krema napisal/-a: No, naj pa povem, da sem pred tem klicala tudi k Oblaku in ni omenil, da bi prenehal delati.


Tega tudi jaz nisem trdil, namreč da ne dela več. Definitivno pa je zmanjšal obseg dela in tudi table "kolesarski servis" ni več. Za "stare" stranke pa še kaj postori :lol:.
LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA