Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Največji tekaški dogodek v državi je za nami. Marsikdo ga bo obdržal v lepem spominu, saj sta množičnost in lepo vreme opravila svoje. Predvidevam, ne, trdim, da je to rekreativni tek, saj je večina tekmovalcev prišla le zaradi dogodka in druženja, tisti s zmagovalnimi ambicijami so bili v veliki manjšini. Nikakor ne razumem, čemu se trudimo doseči zlati ali ne vem več kakšen znak in zaradi tega povabiti Kenijce in Etiopijce, če so morali plačati npr. ženski zmagovalki kar 45.000€??? Tek ima že tako tradicijo in toliko veljave, da pride ogromno tujcev, brez da bi jih posebej vabili in seveda s tem tudi plačali. Razumljivo je, da se ne moremo primerjati z velemesti, kot so Pariz, Tokio,... Ne vem, tako je moje razmišljanje :argue:
Sam sem bi tu le številka, saj mi emšo, predvsem pa poškodba nista dovolila niti "T"-ja od teka, vseeno sem se trudil, držal sredinske črte in zaključil pod dvema urama in pol. Kljub temu jih je nekaj priteklo v cilj še dolgo po tem, ko sem zmazal že dva Heinekenčka. :D
Nikakor ne morem prehvalit vseh akterjev, ki so svoje delo opravljali z nasmehom. Pika na i je oddaja in sprejem garderobe, kjer se nisem zamudil sekundo, razen v slačilnici bi bila lahko kakšna klop več. V cilju dobrodošla topla juha (čeprav je bilo sončno), ter sadje in čokolada. Za slovo še Karimu dam roko in počasi na avtobus.
Dragi gorci, zdaj je konec z ravnino in prihaja naš teren, saj se hitro približuje KZTL (Kranjska zimska tekaška liga)
 spela*
Tudi jaz sem bila. In bila med tistimi, ki so potrebovali več kot dve uri in pol. :D
Organizacija precej boljša kot lani, ko je bilo kar nekaj velikih kiksov. No, še vedno smo kar dolgo čakali na oddajo garderobe (ne vem, zakaj). In še vedno ne vem, zakaj prevzem startnih števil v povsem neprimetnih prostorih v Stožicah.
Sicer pa moj 32. maraton.
 TONEK
Samo še nekaj dni nižja štartnina za letošnje udeležence. (za 29. ljubljanski maraton 2025)
 MatijaSever
spela* napisal/-a:Tudi jaz sem bila. In bila med tistimi, ki so potrebovali več kot dve uri in pol. :D
Organizacija precej boljša kot lani, ko je bilo kar nekaj velikih kiksov. No, še vedno smo kar dolgo čakali na oddajo garderobe (ne vem, zakaj). In še vedno ne vem, zakaj prevzem startnih števil v povsem neprimetnih prostorih v Stožicah.
Sicer pa moj 32. maraton.

Bravo za tvoj 32. maraton!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA