Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
#16
Tekaškega praznika v Trstu se je udeležila tudi skupina tekačev iz Sežane z nekaj pridruženimi Ljubljančani.

Vabim vas, da tu napišete svoje vtise.

Za okus pa število udeležencev (povzeto po uradni strani).

4.MARATONA D'EUROPA --> 912
8. MARATONINA 2 CASTELLI --> 1254
10. BAVISELA --> 5348

skupaj --> 7514


lp
Ero!
Uporabniški avatar
 pia
#25
Trst v nedeljo- neverjetno. Po ulicah polno ljudi, ki odhajajo proti vlaku, ki odpelje na Miramar. Od tam počasi skozi park in na štartno mesto, kjer ni štarterja. Od tam vsak po svoje, kakor hitro in kakorkoli želi. Dovoljena vsa majhna prevozna sredstva na človeški pogon. Prek 5000 prijavljenih na 8,5 km je nosilo črne adidasove majice. Štartne številke so bile pripete na otroške vozičke (dojenčki so dobili majhne majice), na invalidske vozičke, tudi kužki so imeli številke, pa mladina na skirojih, mame in ati (pogosto)začetniki na rolerjih, stare mame s sprehajalnimi palicami... Kdor želi preživeti lep dan na sončku, morskem zraku, v družbi babic, manj pokretnih prijateljev, kužkov in malih nadebudnežev, naj se odloči za ta rekreativni sprehod proti centru mesta.

Vsem, ki bi se odločili za tek, pa tole razdaljo toplo odsvetujeva. Take vrste tek bi lahko poimenovali tudi kros :) - le da ni šlo gor-dol, temveč levo-desno; z iskanjem ozkih prehodov med počasi valečo se množico, ki je neznansko uživala. (Ero se je gibal 37 min, Pia pa 41 min- razdalja neznana).

Raje pojdite na 21 km- trasa v senci, višinske razlike ni (lahko popravite osebni rekord!), pa še vsi TEČEJO v isto smer....


Pia

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA