Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jan_jan
Danes zvečer se s PetromM odpravljava na KPP. Ekstremni gorsko - tekaški ultra maraton je dolg 220km in ima 12000m višinske razlike vzponov in prav toliko spustov :shock:. Če nama bodo vsi tisti tam zgoraj naklonjeni in se vse srečno konča, bova na cilju s sobote/nedeljo ponoči 8) . Načrtujeva okrog 50 ur neprestane aktivnosti z nekaj "daljšimi" postanki za regeneracijo.

Ekipa supporterjev bo sprotno s terena poročala o aktualnih dogodkih :cast1:

Vsaka vzpodbuda s strani :TF) bo zelo bobrodošla.

:laola :laola
Uporabniški avatar
 Scooby
Aaaaaa...zato PeterM v torek še ni bil siguren, a bo prisoten v soboto na Brkinih al ne. Sem vedel, da se nekaj kuha! :lol: :twisted:

Lahke noge in čim manj žuljev vama želim! :laola
 klas
To je, če sem prav razumel, skor cela K24 dodatno povezana še s prečenjem koroškega dela (tri-četrtine) Kozjaka in Pohorja. :shock:

SREČNO Jani in Peter :clap:
:laola poslušam radio ena dopoldne :driver: :driver: med vožno :laola
pa se sliš Avdič :juhuhu: :D :lol: pol pa še onadva mal pojasneta zadevo :juhuhu: :clap: :rol:

Po moje de jbil Radio 1 :ignore:
Tko de bo jutr tud kej na sporedu čez dan :juhuhu: on line čeu sreča s signalom :--

Srečno na poti, pa de bo ureme naklonjeno :laola

Peter mal pazi nase, sej veš de ta :hello: :hello: sedemnajstič :hello: :hello: že gremo letos na Lublancu :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :Fslo :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :TF)
Mejta se
Tole bo zeeelo težka preizkušnja in neizmerno si želim, da jo uspešno zaključita. Dolžina je prava in višinci zastrašujoči ter ravnine zelo, zelo malo. Upam, da ne bo nagajala kakšna neugodna megla, ter da ne bi prišlo do kakšne poškodbe! O izkušnjah pa s tema dvema možakarjema ne bi razpravljal :D
Srečno, pogumno ter odločno čez temne koroške gozdove fanta :laola
Verjamem, da se bo spremljevalna ekipa "spet" izkazala :wink: :clap:

Akcijaaaa......
Uporabniški avatar
 MJanja
In sta šla...
Točno ob osmih, kot je bilo planirano. Napredujeta po časovnici, za njima je Šteharnikov vrh in Sv. Križ, nekaj čez 22.uro sta se iz Dravograda podala proti Košenjaku.
V Bistriškem jarku ju na dogovorjenem mestu čaka nekaj malenkosti za pod zob, okoli 6.ure zjutraj pa ju z zajtrkom pričakujem na prelazu Radelj.
Uporabniški avatar
 MJanja
Za njima je prva noč in dobrih 43 kilometrov. Glede na časovnico sta sicer pridelala nekaj malega zamude, kljub temu sta dobro razpoložena in zaenkrat brez težav.
Na prelazu Radelj sta se okrepčala in preoblekla, pot nadaljujeta proti Kapunarju na Remšnik, od tam na Sršenov vrh, nekaj čez 11.uro pa ju z naslednjo oskrbo pričakujemo v Ožbaltu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA