Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#347931
aleššš napisal/-a:
majcka napisal/-a:
aleššš napisal/-a:Kako je pa kaj bilo z pregledovanjem obvezne opreme, ki je bila predpisana: plastenka za vodo, vodni meh, folija.....


Ni blo.Se pravi, če organizator spoštuje samo nekatera pravila,ki jih napiše (primer štafet) nekatera pa ne (obvezna oprema).... je meni z vsem spoštovanjem organizatorja kar neki.... , da ne rečem vaško tekmovanje. Pravila, ki jih napiše organizator morajo veljati za vse enako tako v primeru diskalificirane štafete tako za ostala pravila...., Organizator mora biti strikten :!:


se strinjam. PRAVILA SO PRAVILA ZA VSE...POD POGOJEM, DA IMAJO VSI ENAKE POGOJE!! Tu pa žal nastane problem v tem primeru..
#347932
100utvv napisal/-a:Pozdravljeni

Glede podelitve nagrad štafetam in ostalim sporočamo, da smo kot organizatorji zavezani spoštovanju pravil, ki smo jih predhodno objavili: tekači morajo slediti označenim potem, če zaidejo pa se vrniti na označeno progo.

Navodila so objavljena na spletni strani, vsi tekači so jih dobili v Tekaškem vodniku, podana so bila tudi tik pred štartem. Prav je, da veljajo enaki pogoji za vse. Skladno s tem smo tudi postopali.

UO UTVVNa označeno progo...ki takrat na KLJUČNEM MESTU še ni bila, ker je bil prvi tekmovalec očitno prehiter za organizatorje...????
#347944
Ne daj se, Ines! Jana, Jošt in Sandi - zame ste zmagovalci!
Res ne razumem, kako je lahko organizator tako neusklajen. Sicer naj le čevlje sodi kopitar, vendar človek pri vsem tem ne more ostat ravnodušen. Mladim pokvariti veselje, je največji greh. Ane, pa še marsikoga na vaši tekmi drugo leto skoraj sigurno ne bo, če ne bo tehtne in uradne obrazložitve in opravičila dotičnim. Zares škoda, ker eden ali peščica ljudi meče slabo luč na zares prijazne prostovoljce, vsaj tiste, s katerimi sem bil jaz v stiku, pa tudi splošen vtis (razen slanega šnicla in mrzlih makaronov - v dobro znanem gastronomskem področju) celotne prireditve.
#347946
Jast bi pa rada prav posebej čestitala najhitrejšim in vsem ostalim ULTRAŠICAM!
Klara, Marija in Tajataja : Kapa dol! :laola
Žal mi je pa za Uršo, ki je, praktično "že" v cilju ( :oops: ) morala odstopiti. A tudi tebi, Urša, en globok poklon. :laola
Seveda pa en velik BRAVO tudi ostalim trem damam. :laola

Aja in še
P.S. Čeprav na brzino , sem se končno spoznala z Enkico, Mojčko ( ki jo naslednji dan spet nisem poznala več :D ) in Tajatajo. Kdaj pa ne bo brzine, pa :oops:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 16 Maj 2016, 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
#347947
Pozdravljeni,

Pišem osebno kot Ožbej in ne kot član OO (bom verjetno vseeno fasal:), predvsem zato, ker se izkrivlja dejstva, zato jih bom nekaj navedel, pa tudi kot tipična vipavska ihta, ki ni v ničemer drugačna od drugih (tudi Ane) in sem stvar vzel osebno :)
1.) Proga UTVVja je ena najbolje označenih prog na trail tekmah!
2.) Odcep po Otlici je bil označen. Ko je Jošt pritekel na Mati Gorjanko so klicali na Otlico, da je šel nekdo pogledat odcep in dal dodaten!!! trak. Vmes do dodanega dodatnega traku je šlo mimo tega odcepa najmanj 30 tekmovalcev, ki začuda niso šli po cesti ampak pravilno po progi.
3.) Jošt te kraje pozna, pred dvemi leti sva tukaj skupaj spremljala rekorderja SPPja, ker tam velja pravilo najkrajše poti med obveznimi točkami vsi rekorderji za pot Predmeja Col uporabljajo cesto in ne poti po robu, ker na tej razdalji prihranijo 1/3 časa.
4.) Pravilo UTVVja je jasno, slediti je treba označeni poti, če 200 m ne vidiši oznake se vrni (jasno povedano na brifingu), ne pa teči 4 km naprej po asfaltu brez ene oznake. Pot po robu od Otlice do Mati gorjanke je najmanj enkrat počasnejša in mestoma zelo tehnična (spust z Otliškega maja).
5.) V to kakšna je bila komunikaciaj se ne bom spuščal, verjetno lahko ocenimo, da tu obstaja priložnost za izboljšanje. Sam tudi v teh komunikacijskih procesih nisem bil udeležen.

Na to temo se ne bom več oglašal in kontra argumentiral. Že tega teksta ni bilo pametno napisati, ker se stvari potem samo še brez potrebe razpihujejo osebne zamere pa poglabljajo.

Vsaka nova stvar in vsak nov - tudi konflikt je priložnost za osebnostno rast vseh vpletenih in zagotovo je vse skupaj šlo predaleč. Nihče in nič na tem svetu ni idealno, kar v prvi vrsti velja tudi za mene samega. Organizatorji in prostovoljci so v označitev proge in vso ostalo organizacijo vložili maksimalen napor. - Štafeta je v tek vložila maksimalen napor in prikazala odličen tek. Napake se pa zgodijo, vsem. Tako čeh ni šel čez Vrh Golaka (DSQ), dva italijana sta šla skoraj do Lokavca z roba Male gore in se vrnila.

Ultra poteka po lepih krajih in je glede na vreme lepo uspela. Življenje je lepo in UTVV ni vse na tem svetu, kot ni vse na tem svetu rezultat na eni tekmi.
#347952
zz topka napisal/-a:Če bo slučajno kdo imel link do fotk prihodov v cilj, ali pa tudi fotk na poti...
LEPO PROSIM! ZALIMAJ GA TUDI TUKI.
Jast bi se rada vidla na kakšni :D

P.S. Sam, ne rečte, da je trejba na FB :evil: :twisted:


Na FB je precej robe. :)
#347962
zz topka napisal/-a:P.S. Čeprav na brzino , sem se končno spoznala z Enkico, Mojčko ( ki jo naslednji dan spet nisem poznala več :D ) in Tajatajo. Kdaj pa ne bo brzine, pa :oops:


Lepo se je bilo končno osebno srečat, pa četudi na brzino!
#347969
zz topka napisal/-a: Čeprav na brzino , sem se končno spoznala z Enkico, Mojčko ( ki jo naslednji dan spet nisem poznala več :D ) in Tajatajo.


Cel dan že mislim nate, pa si me prehitela, ker mi je šef dal toliko dela. :lol:

Hvala za češnje! Moje prve letos. Kako si vedela, da jih obožujem. Skratka. Nimam besed. Tebe ženska je sama dobrota. Velik objem.
#347970
Tajataja napisal/-a:
zz topka napisal/-a: Čeprav na brzino , sem se končno spoznala z Enkico, Mojčko ( ki jo naslednji dan spet nisem poznala več :D ) in Tajatajo.


Hvala za češnje! Moje prve letos.


O, lepo, da si tudi ti prišla do češenj! Nam, tvojim navijačem, so češnje postregle nadprijazne šefice kontrolne točke v Podnanosu :clap: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA