Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#349626
TONEK napisal/-a:Popolnoma se strinjam s tabo. Že sama tekma predstavlja en velik rešpekt, naslednja ovira pa je bojazen zaradi limita. Ogromno tapravih tekmovalcev je ostalo doma, da se ne bi blamiralo s časom nad dve uri in pristalo v moji bližini. Samo za primerjavo: iz skupine F v PGT-ju je bil na tekmi poleg mene samo tvoj soimenjak in Stane K. Zakaj ni ostalih fantastičnih tekmovalcev na fantastični tekmi? No, glede meni znanih legend, uvrščenih 'tam spodaj', poznam samo Petra, ki pa se bolj posveča ultra tekmam.
Škoda, da se nama v debati niče ne pridruži, da slišimo še kakšno drugo mnenje.

Malo pozno ampak se bom pa še jaz oglasil.
Kar se tiče limitnega časa, se mi zdi, da je kar v redu. Že tako se vse skupaj precej zavleče, če bi podaljševali tekmo, pa bi se vse skupaj dogajalo najmanj do 18h.
Jaz nisem ravno "tekaška legenda" pa sem imel kljub hudim bolečinam v kolku, še kar nekaj fore do limita. V rezultatih pa se vidi, da upoštevajo čase vsaj do 2h 45'. Nekaj žensk je zabeleženih celo z rezultatom preko 3h 13'!
Čeprav se na Kokrškem sedlu nisem prav dolgo zadrževal pa sem navzol prišel ravno, ko so igrali himne za podelitev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA