Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 isomg
#349887
Odlaufano, proga kljub temu, da ni krožna, luštna. Okrepčevalnic dosti, banana in polovica jabolčnega zavitka na cilju okusna. Nujno povečat število smetnjakov. Zdej ne vem kolk to berejo organizatorji, sam bi blo zelo fajn, da bi bil dogodek dopoldne, ker bi z veseljem po teku obiskal še npr. bajk park al pa šu na kak izlet...pred tekom se počiva. Razen, če je organizator mel v mislih, da bi pol obiskali casinoje...no, kakorkoli že, vprašanje kakšna bo motivacija za obiska te tekme za naslednje leto...
#349889
Včasih se zelo razlikuje organizacija posamezne tekme po tem, kdo stoji zadaj. Če so to izkušeni tekači, redni obiskovalci tekaških prireditev, je to lahko povsem nekaj drugega kot če je organizator netekaško društvo, npr. turistično...čeprav je res, da imajo tudi taka društva verjetno v svojih vrstah vsaj enega tekaškega navdušenca (ali pa k sodelovanju povabijo koga z izkušnjami) , ker bi bila brez tega majhna verjetnost, da sploh organizirajo tekaško prireditev.
Taubi je danes v neki drugi temi napisal:
Na tekme oz. tekaške prireditve pa ne hodim več ker se mi zdi vse preveč skomercializirano in vsi gledajo samo na dobiček.

Tekme, ki jih organizirajo zanesenjaki, tekaški navdušenci, v večini primerov niso skomercializirane in v večini primerov tudi ne prinašajo dobička. To tudi ni njih namen, pa vendar se že v času priprav tekme morajo pogovarjati tudi o denarju, ker vsaka tekma zahteva stroške, ki jih je treba vsaj pokriti (čeprav jih velikokrat v resnici sploh ne)...iz svojega žepa plačevati zanesenjaštvo pa vendarle nima smisla...potem je pač bolje hoditi drugam.
Kakšne ima to veze s Kranjskogorsko desetko :mrgreen: :?:

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 16 Avg 2016, 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
#349924
Ker se tekma vsako leto prične zvečer, hkrati pa so zvečer tudi plohe, se pridružujem mnenju, naj se tekma v bodoče organizira zjutraj. Organizator in udeleženci bomo vsi hkrati bolj zadovoljni. Organizator - ker bo več prijavljenih tekačev in tekači - ker ne bomo premočeni, pa še kakšen podvig lahko opravimo po odtečeni tekmi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA