Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#350209
Tajataja napisal/-a:Če se komu da prebrat ali ponovit. :D

O, da, da...
Sem prav čutila, da bo nekaj, kajti med včerajšnjim čikulanjem na Črni prsti sem Majcko vprašala: "Ma, kaj veš, ma, kje pa je Tajataja? Ima spet kaj za bregom? Al so se ji kje gume prepuščale na njihovem avtodomu, pa zdaj domov ne more?" :shock: :D

Naj si tudi jast prisvojim tvoje želje, ko si po Davidovem podvigu sama zahrepenela po istem. Morda pa nekoč tudi jast... :roll:
Čestitke obema! :clap: :clap: :clap:

P.S. Aja, še to...
(copy -paste: Andrej spredaj, jaz pa kakšnih deset metrov za njim. To razdaljo je nemogoče zmanjšati. Če pospešim in se mu začnem približevati, nemudoma pospeši tudi on. Očitno je ta razdalja zelo pomembna. )

O, to pa poznam. Identično! U nulo! :lol:
#350215
:cast1: :cast1: :cast1:

Lep avgustovski torek :roll: :roll:
Če je bilo to 23. avgusta, sem vaju videl med malico v senci za trgovino na Zalem logu. Vračal sem se s Petrovega brda oz. s Porezna v Železnike. No, če se ne ujema, je bil pač en drug par.
Pa še mislil sem se ustaviti...

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 04 Sep 2016, 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
#350224
Prvo, kar sem pomislil ob branju, je bilo, zakaj Zali log? Sta šla potem v Sorico in na Soriško planino po cesti?
Mislim, da je Blegoš- Črni vrh- Porezen- Petrovo brdo boljša varianta: manj ceste in ni treba čisto v dolino. S Petrovega brda je potem ena možnost vzpon (kontra smer UPT) po mulatjerah na Soriško planino, boljša oz. bolj optimalna pa po prvotni trasi GM40 do Baškega sedla in spust čez smučišče Kobla v Bohinjsko Bistrico.
No, AVI je takrat šel to varianto, ampak je z Baškega sedla nadaljeval po trasi GM čez vrh Koble na Črno prst... Je pa David med drugim že leta 2009 (1. avgust) kolovratil po teh koncih- iz Ljubljane do Bohinja, o čemer je pisal na TF: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 41&start=0
Takrat sem delal krog po hribih okrog Selške doline in me je na Blegošu v vpisni knjigi presenetilo nekaj njegovih vzpodbudnih besed zame...bil je par ur pred mano.

LP, vencelj
#350279
Vencelj, imaš čisto prav. Tista pot je bila v prvem planu. Ker pa se je meni na Pušeljcu pot okrog Blegoša zelo vlekla, sva iskala alternativo. Na najinem zemljevidu sva imela vrisano nemarkirano pot, ki naj bi šla skoraj vzporedno s cesto na Sorico. Vstop naj bi bil v grapi pred odcepom asfaltne ceste proti Sorici. Žal pa te poti potem na terenu nisva našla in sva šla do vasi res po cesti. Nad vasjo sva potem našla pešpot, ki pa je bila čisto razrita. Tistih nekaj km po asfaltu je bilo najhujših in jih ne bi ponovila. Bi šla res rajši čez Blegoš in potem dol proti Petrovem brdu ter naprej proti Kobli. Pa drugič. :D
#350525
Tajataja napisal/-a:. Ker pa se je meni na Pušeljcu pot okrog Blegoša zelo vlekla, sva iskala alternativo. :D

:roll: :roll: :roll:
Na Pušeljcu se trasa spusti s Črnega vrha v Kopačnico v Poljanski dolini, "normalna" pot je bistveno krajša in nas pelje direkt z Blegoša na Črni vrh ter naprej proti Poreznu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA