Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#355720
V glavnem, tekma samih presežkov.... od prijaznosti, gostoljubnosti, do vročine in prepotenosti :D :laola
Edina pripomba bi bla, k jo moram takoj zapisat, če ne , jo do jutri pozabim, da se nekaj okrepčila skrije v lopi in počaka z njim tudi na ta zadnje.... No, saj jast niti nisem rabla, ker se nisem fajtala glih na polhno ....ma, če bi blo, bi pa pašalo.... :oops: :D
( :? mar bi počakala do jitri, da b pozabla :shock: )
Fotke: https://photos.app.goo.gl/FSDSGIvOLvNOG79m1
Sem šla tekmovalno netkemovalno, ker mi je na Pahorjevi stavi na stadionu v Vipavi spet klecnilo v kolenu... :--( Jej, jej, kam pelje to :shock:
Poročilo pa jutri...
Zaenkrat pa le čestitke vsem! :laola
Ivo, si mi reku, da mi boš poslal na mail rezultate,, da bo za nas nestrpne, pa jih še čakam.... :--
Ma, te tri mušketirje pa moram izpostavt:
Slika
A? A? :D
#355732
Pozdravljeni.

Najprej hvala za res številčen obisk v Jaznah. :clap: :clap: :clap:

Upam, da ste se imeli lepo in da vas kakšna stvar, ki je šla narobe ( tudi to se zgodi ) ni spravila v preveč slabo voljo. Kljub vsemu smo se trudili da bi odnesli pozitivne vtise iz Jazn.In to se bomo seveda trudili tudi v prihodnje.


Še nekaj lahko napišem glede časov. Kolikor so me obvestili, so uvrstitve povsem pravilne, je pa pri vseh časih enako odbitka .Kateri škrat je to naredil pa ne vem. :twisted: Mogoče bonus zaradi vročine :)

Hvala pa tudi za vse pohvale tako na prireditvenem prostoru v Jaznah kot tudi tukaj na forumu. To nam daje novega zagona za naprej.

Lep pozdrav in upam da se vidimo tudi prihodnje leto :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA