Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 daca10
#356330
Prvič na Učka trailu in zagotovo ne zadnjič :laola
Lepa, zanimiva, razgibana 42-km trasa mi je bila zelo všeč, žal je samo megla na vrhu 'pokvarila' celotno sliko, ker ni bilo tako pričakovanih prelepih razgledov :wink: :D . Še dobro, da me je Urša pred štartom opozorila na stopnice, ki pa smo jih v strnjeni koloni premagovali v zame super tempu, saj sem pogumno začela nekje v prvi tretjini tekačev. Ko sem ravno razmišljala, kako mi gre dobro, po ozki stezi mimo 'prilomasti' Peter Macuh :shock: :clap: , noro, po UTMB-ju!!!
Na spustih sem bila previdna, pa še vedno dovolj hitra :) , da sem prehitela nekaj tekačev. Ker nisem poznala trase, mi je vse skupaj minilo zelo hitro, počutila sem se zelo dobro, noge so me nosile v enakomernem tempu. Ko sem hotela spustiti naprej mlajšega fanta, je rekel, da mi bo kar sledil :mrgreen: in res sva dobršen del tekla skupaj. Po zadnji okrepčevalnici je zaostal, sem ga spodbujala, pa ni šlo, tako da sem ostala sama. Sem pa prehitela nekaj tekačev iz 31-ke, kar je bila zame še dodatna spodbuda :juhuhu: :lauf: . Na asfaltnem delu dohitim Urško, ki je imela težave s krči, slišim Elvira iz ciljnega prostora, vendar je sledil še dokaj zahteven spust, ko zagledam Petra pred mano, kako s strumnim korakom teče proti cilju :clap: :cast: :clap:
Super trail, odlična družba, tudi moj rezultat in uvrstitev dobra, kaj češ boljšega na lepo soboto ob morju :laola
Čestitke vsem, posebej Anžetu, Jasmini, Mojci in Simonu,ki so res 'razturali' :clap: :clap: :clap: .
Se vidimo naslednje leto!
Uporabniški avatar
 zz topka
#356331
Dejmo še zalimat rezultate, da bomo imeli vse na dlani.
In da lohk vidmo, da se Draga v vsej svoji skromnosti nič ne pohvali s krasnim četrtim mestom med damami in prvim , itaq, v svoji kategoriji.
Vsa čast, Daca.... :clap: :clap: :clap:
Ma, jast, če bi bla četrta, bi objavla in se važla tudi na meteorološki www strani... 8) :shock: :lol:
42km: https://www.stotinka.hr/slv/dirka/904/skupni_rang
33km: https://www.stotinka.hr/slv/dirka/905/skupni_rang
16km: https://www.stotinka.hr/slv/dirka/906/skupni_rang
:clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA