Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 spela*
#356322
Letos sem na tem teku bila prvič. In res je lepo. Proga me je navdušila - sicer nikakor ni za postavljanje kakih rekordov, ker je kar nekaj vzponov in spustov, poleg tega je velika gneča in se ne da prehitevati, ampak je pa to tek za užitek. Po čudovitih poteh na Brdu pri Kranju. Celo z vremenom smo imeli srečo, saj ni deževalo in tik pred startom se je tudi megla dvignila in prikazalo se je sonce (do takrat sem tako rekoč zmrzovala, potem je bilo pa super :)).

Zaradi velikih, čeprav netekaških težav s krči sem sicer nekje od 10. km dalje deloma hodila in le deloma tekla in precej trpela, ampak razgledi so bili vseeno lepi.
Pa tui nekatere znane obraze je bilo lepo spet znova srečati.
 spela*
#356324
Pohvalila bi še zelo prijazne prostovoljce, ki so na koncu imeli dodatno delo tudi (sledi graja!) zaradi nepismenih in nekulturnih tekačev. Na smetnjakih lepo in jasno piše: "biološki odpadki" ali "embalaža" - ampak ne, ljudem je vseeno, kam kaj odvržejo. Ok, vseeno bolje, da vsaj v smetnjak, ne na tla.

In če smo že pri grajah ... dragi starši, ko vaši otroci odtečejo svoj tek, so čisto sposobni sami iti po pijačo. Prav nič ni potrebno, da še vi delate gneči, zaradi katere potem nekateri odrasli tekači (ki so npr. pretekli 21 km, ne le nekaj sto, kot vaši malčki), ne morejo do pijače v cilju. Toliko. :D
Uporabniški avatar
 Franci65
#356325
Nekaj nastopajočih na progi so popikale ose in sršeni tako hudo, da so rabili nujno pomoč.
Bil sem zadosti hiter, da sem pobegnil hudi nadlogi. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA