Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#361045
Ni se mi še zgodilo, da je od objave, pa do štarta teka, minilo manj kot en dan. Dobro, da sem v 'bukovju' kar aktiven in v tem zasledil Metodovo objavo za to tekmo. Presenečenja so se kar vrstila, saj se je start zamaknil kar za 40 min, vmes sem zmolil očenaš, da bi dežne kaplje čim dlje počivale v oblakih. Za zamudo naj bi bili krivi GRS-jevci, ki še niso prispeli do svojih položajev. Halo! Saj to ni tekma na Matterhorn. No, dež je vendarle počakal in vsaj večina nas je prišla v cilj še v suhem vremenu. Sicer prijazni organizatorji, ki so se na določene stvari kar dobro pripravili ( oznaka proge, meritve časa, malica, varstvo otrok, polna darilna vrečka...), niso v razpisu objavili ne kronometra, ne kategorij, od prihoda prvega tekmovalca v cilj, pa do podelitve je bilo v planu organizatorja kar štiri ure in četrt in ni čudno, da le-te marsikdo ni počakal. Predlagam, da si eden lovrenških akterjev ogleda v živo Nejčevo podobno tekmo, ki se bo odvijala v nedeljo po pobočjih Storžiča. Da so še hudo zeleni, se vidi tudi v tem, da tega foruma sploh ne poznajo, objava rezultatov jim je španska vas, so pa mladi in močno upam, da bo ta lepi tek obstajal vsaj 9 let, kolikor so se obdržale tekme na sosednjo Grmado z Mačkovega grabna in žal, leta 2012 tudi zaključile.
Drugo leto je seveda ta tekma zame prioritetna.
Uporabniški avatar
 zz topka
#361048
Ja, ma, Tonek, ...so že vedli, da prideš in mi imamo posledico...tvoje poročilo. :-- :lol: :clap: Ker drugega najbrž ne bo... Me pa še zanima, kaj prioriteta za drugo leto je zato, ker si dobil medaljo, al zakaj...Slika
 TONEK
#361049
Valentina, prioriteta za to, ker je trasa še strmejša od Šmarn'ce, ni daleč od doma in mi ne bo treba čakat na medaljo, saj so zaradi tega foruma o tekmi obveščeni Andrej, Boris, Mile, Stane, Ivo, Marjan, Bojan, Stanko, Aleš..., katerim vedno gledam v hrbet. :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
#361050
TONEK napisal/-a:... o tekmi obveščeni Andrej, Boris, Mile, Stane, Ivo, Marjan, Bojan, Stanko, Aleš..., katerim vedno gledam v hrbet. :lol:

Ja, to pa ni fer... tolk prjatlu in ti nikoli ne dajo prednosti :?: :twisted: :D
 milk
#361101
Glede razpisa imaš prav. Bil je zelo pomankljiv. Ravno zaradi tega nisem prišel.
Bolje zate, vsaj nisi imel toliko konkurence. To, da se štarta po principu kronometra, sem nekako razbral. Kolikor se spomnim, je bilo napisano, da se teče od Čebelarskega doma do vrha, najbrž direktno po poti. Glede na precej dolge čase, sem glede tega nekoliko v dvomih. Moj najbolši čas, na tej trasi, ki sem ga dosegel predlani, je 19' 26, kar pomeni, da bi bil z njim absolutno v prvi petnajsterici in le štiri minute in pol za zmagovalcem. Mogoče pa drugo leto vseeno pridem.
 TONEK
#361102
Posle je... nema kajanja. Jutri je Storžič vertikal, pa te ni na spisku. Po tekmi boš spet razpravljal, kako bi, če bi... :D Jaz že sedaj vem, da sem deveti v kategoriji, pa grem vseeno preverit :lol:
 milk
#361103
Za Lovrenc mi ni žal, saj sem šel na morje in ujel še tri dni plavanja v topli vodi. Pozneje se je zaradi vetra ohladilo in ni bilo več kopanja. Še kolesaril sem zelo malo.
Na Storžič po vsej verjetnosti pridem, le da sem se letos odločil za netekmovalno vzpenjanje. Če bo vreme in volja, bova z Mangom napravila celo več kot 1,5 VKM, saj bova štartala pri brunarici TD Bašelj in se vzpela do vrha Storžiča. To je skoraj 4,5 km razdalje, z višinsko razliko 1530m, kar pomeni, da je 34,2% naklon. Upam, da bova z Mangom uspela priti do vrha.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA