Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#361138
Nekaj besed o pravkar minuli tekmi, preden me začne priganjat Valentina. Pa se očitno malo nazaj drži, ker jo peče vest, da ni prišla navijat :oops: Vsekakor ima v soboto popravni izpit.
Kot sem predvideval, na tekmi ni bilo nobenega 'ogleduha' z Lovrenca, drugo leto bodo pa zopet izumljali toplo vodo.
Seveda tudi ta tekma ni neki presežek in me je kar strah zaradi stagnacije, prisotne so bile namreč samo štiri dame. Ob kuliju, čebulnem golažu in dveh kategorijah, odvrne od tekme tudi marsikaterega fanta.
Vendar, kdor je zaljubljen v strmino, so vse druge zadeve postranska stvar, zato se vidim na tej tekmi še naprej. Pogoji so bili tokrat fantastični. Idealna temperatura, suha podlaga, pa Loni, ki je na sredini proge skrbela za hidracijo, vzpodbujanje in fotke. Letos sem pogrešal tudi slastne Klemenove rogljičke. :D
V prid dobrim razmeram govori tudi skoraj dve minuti izboljšan rekord proge, ki ga ima sedaj Nejčev najhujši rival in prijatelj Kovačič Luka. Jaz sem lanski rezultat izboljšal samo za 9 sekund.
Se vidimo torej v soboto pod Šmarn'co ali na njej.
#361141
Pravkar minula tekma, Tonek? :shock: Že en dan in pol si doma ližeš rane za 9 sekund hitrejši vzpon :lol:
Kaj ne vidiš, da si šel hitrej zato, ker mene ni blo 8)

Ja, res sem mal študirala na Storžič, ma pole sem jo rajši mahnila na naše položnejše hribe: Mala gora, Kucelj, Čaven :D
Šmarnca v soboto pa? Bwo, če moj slučajno ne bo delal, je vse mogoče... 8)
Seveda moram pripisat še čestitke za vse udeležence... (ne vem,bolj kot računam, manj mi je jasno...) zares hudega vzpona :clap: :clap: :clap:
Stric Gugl mi je dal rezultate na FB brez prijave: https://www.facebook.com/storzicvkm/pho ... =3&theater
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA