Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#364400
Za nami je uspešna osma izvedba teka na Angelsko Goro. Vreme nam je bilo tokrat res naklonjeno, saj so bili tokrat idealni pogoji tako za tekmovalce kot tudi za nas organizatorje. Lahko rečem, da so bili najboljši v vseh teh osmih letih, ko smo doživeli res že vse mogoče razmere – od peklenske vročine, nalivov s strelo in lanskih skoraj zimskih razmer. Lepo število tekmovalcev se je podalo od izvira Hublja mimo Otliškega okna do cilja v središču Otlice. Videli smo ponovno zmago Simona Aliča, ki pa je tudi tokrat za malo zgrešil svoj rekord proge, ki ga ima še vedno iz prvega teka leta 2012 s časom 26:05. Seveda čestitke tudi vsem ostalim tekmovalcev, ki so se potrudili vsak po svojih najboljših močeh. Po članskem teku smo izvedli še tek za otroke za 700m razdalji. Pisana druščina je tekmo vzela zelo zares, saj so se vsi borbeno podali na progo. Vzdušje ob progi in v cilju je bilo navijaško, prav tako je bilo živahno v dvorani ob razglasitvi in podelitvi medalj in pokalov najboljšim. Za popestritev na podelitvi so poskrbeli domači glasbeniki Sanja Krivec in Angelski trio (tokrat duo), ki so s svojim nastopom poskrbeli, da so obiskovalci in tekmovalci še bolj uživali.

Na tem mestu bi se zahvalil povezovalki Sandi Hain, ki je z nami že od prvega teka in vedno poskrbi za odlično vzdušje od začetka do konca. Zahvala gre tudi gorskim reševalcem, ki so vsa leta z nami in skrbijo za varnost tekmovalcev. Zahvala tudi fotografu Alenu Milavcu in ostalim, ki so ali še bodo prispevali svoj foto material, ki ga bomo še objavili.

Da pa ne bom vseh posebej našteval, ker vas je bilo res veliko, se zahvaljujem tudi vsem članom društva in ostalim, ki nam redno priskočijo na pomoč pri vseh naših prireditvah. Hvala tudi Občini Ajdovščina, KS Otlica- Kovk za uporabo dvorane, OŠ Otlica za uporabo igrišča, Gostilni pri izviru Hublja za prostor pred gostilno in Okrepčevalnici Angora za uporabo skupnih prostorov in potrpežljivost, vsem sponzorjem in ostalim, ki ste na kakršen koli našim pomagali k uspešno izvedeni prireditvi.

Verjetno je bil to zadnji tek na Angelsko Goro, a vseeno upam, da bo novo vodstvo nadaljevalo s to lepo prireditvijo in z novo energijo in idejami pripomoglo še k uspešnejši izvedbi.

Fotografije pa si že lahko ogledate na naši FB strani: https://www.facebook.com/pg/%C5%A0portno-kulturno-turisti%C4%8Dno-dru%C5%A1tvo-Sinji-Vrh-300210006709013/photos/?tab=album&album_id=2449092061820786&__xts__%5B0%5D=68.ARCIbRUgIfMzNkC71Hv4F8jEsQ2IXxivzvhVPYSvvfhUAoJDr_mPjFz8gfzMGw6ilurnpuPUi7MgSM2dSK5nq9PX1j2Dsy3el2RZZdTrxXOYt0cvQOS9qDlv7hSygkjsFppiBqBIoOCrWjoNZzD1Br0aNpcibBh5D83oduV298a2GccqYx25gmS8JTRSsjm7dEV-L8DHfPKm9D9qcnLsTWEpgkjqovG7jhLV8kUxcnHejnCwilhXIlnku5IB8sZH0U81_S6XL5YF_fmw_-ozyrbhqJwcAg-d75y3D0lzSsB7HTdCm1hUr_jdwv088pxxgPI6rLmvFflxpCQpC5F_u9QWdaD-yD6f0dONPdwMhNxFEZBukbsBJtMz0L3UZzkUSOiOMZgHyqOOHjUXWKU7Diov1T5sBa9GO9JkxEppf5tkMdzJ6Up7x80NJQPtOGeKVJpKEPgKQlwI_HgDGamZ&__tn__=-UC-R
#364401
Hvala tudi vam z naše strani...no, jast nisem glih tekačica ( zadnjič sem tekmovala - zmagala tu leta 2015 :D ) , ma, sem pa zraven pr vsaki procesiji ( kamor je moj :shock: ) in lahko rečem mirne duše, da se za tek zelo lepo potrudite in ga tudi izpeljete kot je treba. :clap: :clap: :clap:
In zares bi blo neprav, če teka ne bo več. zato mi tekači( in hodači) tega
NE PODPIŠEMO!!! :!: :!: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA