Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
#364742
TONEK napisal/-a:Ha ha, Samo, ti še ne poznaš njihove filozofije. Profit, profit, profit... in skreganost z logiko. 200km naokrog brez oblačka, pa te posiljujejo z vetrovko, astro folijo...,(34km) - vse po liniji najlažjega odpora.


ToneK, mene je 60 km skupaj zeblo, odtajala sem se šele doma v banji. In ja, če bi se mi kaj zgodilo med tekmo, bi mi verjetno astrofolija zelo prav prišla ta čas, ko bi čakala na pomoč. Vetrovka pa tudi. Aja, jaz imam verjetno še kako kilo ali dve več opreme s sabo od predpisane. Mene je zbodlo tisto podpisovanje vsakega papirčka s svojo startno številko. Floki se je tako in tako takoj zbrisal, tako da res ne vem, čemu takšno rohnenje z njihove strani. In ker si jaz na tekmah vzamem čas, sem si ga tudi tokrat, tisti pred menoj niso odvrgli ničesar. Bilo je pa precej odpadkov starejšega datuma. In ker za drugo leto obljubljajo (predvidevam da prvotno) lepšo traso, bom definitivno spet na startu. Res pa ne vem, zakaj bi bilo problem najti prostor za lonček na krajših razdaljah. Enostavno ga zatlačiš za hlače ali pa skozenj napelješ trak startne številke. Pri trailih resnično ne gre za sekunde, no, vsaj pri večini ne. In merjenja s čipi nisem prav nič pogrešala, priznam.
Drugače pa pohvale organizatorju, za prvič jim je zadeva odlično uspela, okrepčevalnice na nivoju, z nobene nisem odšla razočarana, edino ne vem, a sem zaseko spregledala, no, saj je bila tudi salama čisto OK. Sem ter tja sem pogrešala kako oznako več, predvsem pri spustu po smučišču, parkrat sem ugibala, kje gre trasa, no, saj sem zadela pravo. In kot je rekel že Klas, voda na vrhu Vitranca ne bi bila odveč.
 TONEK
#364743
Čestitke za pogum in odtečeno razdaljo, Loni.
(glede opreme sem jasno napisal, da je govor o krajši razdalji)
Uporabniški avatar
 majcka
#364796
zz topka napisal/-a:Lahko mu pa samo linke pošlješ? :shock: :oops: :D


Ja OK...linke že...samo jest sem jih hotla poslat slike z mojega računalnika. Pa ne znam, al pa ne gre.
:oops: :oops:
Uporabniški avatar
 majcka
#364799
zz topka napisal/-a::shock: Sem sama sebi poslala in je prišlo... :shock:
Do tu sem bla nepofarbana, od tu naprej sem blond :lol:
Ma, kaj nisi imela fotk prej kot na kompu, v spletu?
Najbolje, da ga vprašaš za mail....sam, da ne bo žena jezna :twisted: :lol:


Moja žena ni nikol jezna!

Seveda lahko prilepim tudi linke slik z neta. Ma ker imate eno prebavne težave, če se omeni Fejsbuk, sem hotla pač poslat v zasebca sliko, ki sem jo že potegnila dol. V končni fazi, če bi jo tako zelo rabil, bi najbrž tud sam kako našel.

Mi gre pa zdaj prej ko ne za trmo, kako to, da ne znam al pa še bolj noro, da ne morem....al kaj vem kaj naj rečem....bom že zgrintala. Vinkotu je ratal. Samo še ne vem kako. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA