Stran 1 od 1

II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:22 Avg 2020, 22:16
Napisal/-a TONEK
V deželi čipke in žlikrofov je bilo danes živo. V prijetni jutranji meglici so najprej štartali kerlci, ob osmih mandelci, uro pozneje pa še vajenci. :D Onemu zgoraj sem obljubil en očenaš, če bo megla vztrajala vsaj do enajstih, no , jutri mi ne bo treba k maši, saj je zadnjo uro moje tekme sonce žarelo, kot za stavo. Prav smilili so se mi tekači, ki so prihajali po trinajsti uri v cilj, saj na planem ni bilo za vzdržat. Lani me žal tu ni bilo, danes pa sem bil nad progo izredno pozitivno presenečen. V glavnem poteka po gozdnih poteh in stezah, asfalta je minimalno. Tudi psihično je lepo izpeljana, saj si pri sestopu s hriba takoj v cilju, ne pa da kolovratiš še pol ure po ulicah mesta (Kranjska gora). Označbe so bile super (ob moji počasnosti je bilo težko kaj zgrešit), okrepčevalnice zadovoljive, razen na eni so mi ponujali sparjeno vodo, tudi Žiga mi je v cilju pomagal s hidracijo, tam sem spil tudi veliko hladne cocacole, da sem hitreje prišel k sebi.
Žal pa ima ta tekma tudi TEMNO ČRN madež. Z izgovorom covida so odpadle podelitve v starostnih kategorijah. Kako hudiča ste lahko tako zagamani, da nekaj dni pred tekmo spreminjate pravila v razpisu tekme. Izgovor, da bo s tem manj druženja, je močno privlečen za lase. Malo večji oder za zmagovalce, podeljevalec z masko in zadeva je rešena. Tudi tušev ni bilo, kar nekako razumem, na ogromnem platoju niti ene klopi, ležalnika ali senčnika, ena velika revščina vas je. Da bi pa pomislili na znižanje štartnine, ne, to pa ne. Mislim, da nisem edini, ki je Idrijo zapuščal močno razočaran, saj smo bili za vas samo številke in biznis.
Pa še moj rezultat; časovno po pričakovanjih, vidi se, da je to bolj vaška tekma, prehitel sem več kot polovico tekmovalcev.

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:23 Avg 2020, 08:53
Napisal/-a zz topka
Ma, dej, Tonek... korwona ti prow neč ne škodi... nepoboljšljiv! :D :lol:
Pa čestitke za drugo mesto.... :laola :laola :laola sej, pleha maš pa doma že zadosti. Tudi če se nisi šel kazat na podij... :--
REZULTATI: https://timing.sportident.com/en/result ... ategory#cf

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:23 Avg 2020, 11:54
Napisal/-a TONEK
Gre se za princip, Valentina. Zanimivo, kako znajo eni izkoriščat covid sebi v prid.

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:23 Avg 2020, 12:48
Napisal/-a vinkop
bravo Tonek, samo ne pritožuj se preveč, ker kako bi se šele jaz moral, ker sem imel delovno soboto in sem bil prikrajšan ali za Idrijo ali Metliko.... :argue:

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:23 Avg 2020, 13:08
Napisal/-a TONEK
Penzijo si je treba zaslužit!

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:26 Avg 2020, 07:34
Napisal/-a TONEK
Naslednji gorski tekmi sta Bukovca in Ribn'ca.

Re: II. živosrebrni trail Idrija

OdgovorObjavljeno:13 Okt 2020, 11:22
Napisal/-a sanso82
Kar se tiče traila v Idriji sem bil tudi sam močno razočaran lansko leto, tako da letos sploh nisem šel. Štartnina je predraga glede na to kaj ponudijo, tušev ni, še ene uboge majice lani nismo dobili, tudi nagrade za prve tri so bile uboge. Škoda ker je trasa zelo lepa, vsaj lani je bila in upam da se bodo organizatorji prihodnja leta bolj potrudili... Pa še nekaj...Baje da je bil to prvi trail letos po Covidu...no s tem se ne strinjam.. Prvi trail je bil Trail Bevkov vrh ki ga organizira DOP Jazne.