Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Včeraj sem se spet podal malce dlje od doma. Na dolgi vožnji mi je družbo delala Ivica, ki ji je ta tekma tudi všeč. Žal je bila na tekmi le peščica Slovencev, je pa tekma štela za svetovni pokal, zato je bila zelo pisana množica udeležencev. Vreme ja bilo pravo nasprotje lanski idili, saj nas je že na štartu močno namočilo. V cilju, ki je visoko skoraj kot naša Planjava, je bilo pravo zimsko vreme z mrazom in močnim vetrom. Po malici in razglasitvi rezultatov nas popeljejo avtobusi nazaj v Heiligenblut. Ker me poletni dež praviloma ne moti, sem med tekmo spet užival, razen v zadnjem delu, kjer je bil veter zelo močan, me premetaval po trasi in jemal sapo. Kljub temu sem tri minute hitrejši kot lani, saj je bil zrak hladen in mi je posebno po petstotih stopnicah tik pred ciljem kar letelo, kjer sem prehitel največ tekmovalcev. Seveda sem z uvrstitvijo zelo zadovoljen, tudi na listi sem v prvi polovici uvrščenih.
Drugo leto pa spet... :D
https://results.fh-timing.com/gmr24/41
 TONEK
Natanko štiri križe, Valentina. Korekcijski faktor WMA je kar krut. Še vedno je njegov čas 1.14h, moj pa 1.40 :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA