Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#66859
Že tradicionalni (drugi) Sovin tek je bil čudovit. Malo mešani občutki so me dajali, ko sem izvedel, da se 8 km preteče v 7 krogih. Običajno je proga vsaj malo raztegnjena po mestu, tu pa kar v krogu. Zanimivo in izkušnja je dobra. Ni slabo. Po vsakem krogu sem si lahko zlil lonček vode na glavo, kar pomeni, da vode ni manjkalo. Vreme je bilo čudovito in takoj po končani tekmi se je vlilo. Pa ne za dolgo. Zgolj za ohladitev, kot da bi bilo v programu. Posebej ne bi hvalil, saj je bilo vse kar OK, razen spikerja, ta pa zagotovo zasluži posebno pohvalo. Družbo je držal pokoncu, ljudje so se zabavali, podelitve in srečelov so minili, kot bi trenil. Glasbeni izbor, inserti in vložki so bili prav za nas mlade :!:
Ja, forumovcev pa ni bilo videti. Pričakoval sem, da bo vsaj kdo pocukal za rokav, čeprav sem imel majčko brez rokavov. Sem pa spoznal RADKA, ki me je prehiteval že v Umagu, tako smo bili z MiroR-jem že trije.
Upam, da se bo še kdo javil in da nas bo jutri na Muti ali pa v Jennersdorfu več. Da bo analiza bolj tekoča.
:TF)
 maraton 100
#66863
Živijo!
Pa vaju sedaj s tega mesta pocukam za rokav. Sem vaju videl v cilju sta vneto fotkala pa vaju nisem hotel motiti. Ko pa se je podelitev in žrebanje nagrad malo zavleklo se mi je že mudilo domov,ker sem moral ponoči v službo.
Me pa ne bo na Muto, ne uspem vse uskladiti službo in tek. Tako se bomo drugič pocukali za rokav!
Lep dan in prijeten tek na Muti!
LP,Stane!
Uporabniški avatar
 RADKO
#67006
Zdravo !
Ob vsej pestrosti izbire raznih športnih prireditev smo se doma odločili za tek v Velenju zaradi možnosti udeležbe obeh hčera. Stari ste 5 in še ne 7 let. Tek za otroke je bil dobro organiziran in lepo nagrajen (majica, sladoled, topla hrana, površine za rolanje, kolo,....). Te stvari si otroci zapomnijo in jih ni težko nagovoriti k teku. Podobno je bilo v Umagu. Tam je sicer bila enotna dolžina 1200 m, kar je bil za (starejšo -Ano) velik zalogaj. Bila je najmanjša, najmlajša in edina iz SLO med otroci. Pa še zadnja ni bila...

[color=green]Čestitke "otrokom prijaznim"organizatorjem v Umag in Velenje ![/color]

V Velenju sem spoznal Zdravka , ki me je po mojem začetnem "galopiranju" do konca teka elegantno in temeljito prehitel. Resda od Umaga nisem nič tekel, me je pa "kroženje" po mestu namučilo. Zdravko je ugotavljal visoko relativno vlago, jaz pa zase vem da sem izbral čisto napačen tempo prvih krogov.
 tekmovalec
#67008
Vidim, da se tukaj kar velik izve, zato sem se odločil, da se tudi jaz prijavim.

Sem organizator teka v Velenju in sem kar zadovoljen z vašimi pogledi. Organiziral sem ga drugič in je zelo fino, da poveste svoja mnenja da vidim kaj lahko izbolšamo. Saj veste pri vsaki stvari so porodni krči in se bom trudil, da bo vsako leto boljše.
Župan je bil navdušen in je za naslednje leto obljubil pomoč, tako da se za obstoj ni bati. Sova bo tekla tudi tretjič še z boljšo ponudbo. Sam sem tudi tekač tako da bom delal za tekače!

Zanima me če lahko tukaj gor dam tudi rezultate sem namreč nov uporabnik!

lp už
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#67009
maraton 100 napisal/-a:Tako se bomo drugič pocukali za rokav!
LP,Stane!

Ja, me vseli "maraton 100", da si se vsaj tukaj javil, čuj. Sem mislil, da ste štajerski forumovci iz teh krajev zgolj virtualni, ko ni bilo nikogar.
LP
:arrow:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#67049
Ja itak, priporočljivo je da daš rezultate tu gor, pa kaka slika tudi ne bi bila odveč! Pa pozdravi vse v Velenju! :D
Uporabniški avatar
 miro
#67090
Rezultate je že" dal gor" Vasja J.
Poglej pod uradne rezultate!
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA