Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dexi27
#313593
INFINITUM napisal/-a:Pozdravljeni!


A je mogoče kdo zainteresiran za naslednji vikend za K-24?

Lp

Tomaž

Jaz se nekaj spravljam samo za ta vikend zal ne ker nas ni doma, bi pa ce bi uskladila kak datum :wink:
 Markej76
#314068
Zdravo

Obljuba dela dolg in hkrati opravičilo za zakasnitev, ampak prej res nisem utegnil... :roll:

Bilo je fajn, enkratno, za ponoviti...
Jani je vse splaniral do potankosti, tako da smo morali le še noge premikati v smeri, ki jo je določil :clap: .

Upam da JanezS ni hud, ker smo se klatili po njegovem revirju :lol: , a saj nas je zalotil pri delu in smo se mu delno opravičili s stiskom rok.

Več pa tule: http://markej76.wordpress.com/2013/09/2 ... a-izvedba/

LP
M
Uporabniški avatar
 janezs
#314117
ČESTITKE VSEM TREM, POSEBEJ PA ŠE TEBI ZA PREHOJEN PRVI KROG

Za pot ste porabili malo časa, tako, da ste jo zaključili še pred temo. Zjutraj, ko sem vas srečal, sem se vas razveselil, saj me vsak kandidat, ki se spopade s to potjo razveseli, tudi sam sem že spremljal preko 20 članov tega kluba. Verjetno, pa jih bo še nekaj, ki si bodo želeli poskusit, pot premagat v moji družbi. Tudi Štefan se z veseljem pridruži.
Lepo si opisal svoj ( KRST) :laola :clap: :clap: :laola
 kris46
#314129
Naslednji vikend, če bo vreme bi se nas lahko nekaj zbralo in gremo en skupni krog? :D
Uporabniški avatar
 jan_jan
#339960
V četrtek ob 23.00 uri sem startal iz Črne v smeri Pece-Olševe-Raduhe-Uršlje ter uspešno opravil svoj jubilejni, 20. krog na trasi K24. Razmere na poti so bile zelo težke, saj je bila pot po zadnjem deževju razmočena. Svoje sta dodali še mokra trava in borovničevje na Smrekovcu. V cilju sem bil po slabih 19. urah na zasluženem :drink .
 matej-jethro
#339978
jan_jan napisal/-a:V četrtek ob 23.00 uri sem startal iz Črne v smeri Pece-Olševe-Raduhe-Uršlje ter uspešno opravil svoj jubilejni, 20. krog na trasi K24. Razmere na poti so bile zelo težke, saj je bila pot po zadnjem deževju razmočena. Svoje sta dodali še mokra trava in borovničevje na Smrekovcu. V cilju sem bil po slabih 19. urah na zasluženem :drink .


Uff, K24 ima pa kar nekaj odprtih naslovov na TF :roll: Ampak nima veze! Nisem si mislil, da boš tako kmalu (zadnjič 28.05.) zopet zaokrožil :D A, UTMB se hitro bliža in krasno trening progo imaš v bližini...srečko :lol: Čestitam za jubilej in uspešen zaključek v dobrem času tudi zaradi slabših pogojev :clap: Jani, uspešne priprave še naprej ti želim :laola
Uporabniški avatar
 majcka
#340033
Tudi od mene BRAVO! :laola :laola

Me pa zanima, ali bi vedel kateri od vas povedat, ali je potrebno za dosego cilja teči, ali se lahko s potjo opravi zgolj s pohodništvom?

Na nekaj ZS sem to že spraševala, pa me očitno nihče ne jemlje resno.

Pa mogoče še vprašanje, kako to, da se podatki o dolžini poti tako razlikujejo med seboj?

Hvala za namig in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 janezs
#340036
Tako kot se razlikuje hitrost teka med tekači,se prav tako razlikuje hitrost hoje med pohodniki. Osebno sem nekaj krogov, s sedaj že člani kluba K-24 prehodil, tako, da lahko trdim, da se da s hojo priti okrog v manj kot 24 h.


Lp.

Po mojem jih merimo z različnimi "napravami"
Uporabniški avatar
 Tajataja
#364285
Poskrbite zase! Za svoje dobro počutje. Naj vas polnost občutkov, ki si jih dovolite čutiti vodi točno tja. Najdite svoj zemljevid življenja. Najdite svojo ultro, ki vam bo razkrila kdo ste. Ki vam bo pomagala ugotoviti kam želite in s kom. Počnite stvari s strastjo in ljubeznijo, kar je resnična skrivnost življenja. Živite tako, da se boste počutili polno. Najdite svojo željo in verjemite, da bo tudi ona našla vas.

https://www.energesvetovanje.si/blog/te ... 85km5100vm)

:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA