Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
#86415
Hoj,

uspešno za nami tudi 7. Kraški MM. Iz Ljubljane odrinil "pravočasno", potem pa prišel na štart samo pol ure pred štartom. So mi hitro razložili, da je bilo treba ponoči premakniti uro, kar pa jaz nisem storil. Zato sem bil kar malo nervozen ampak na štartno linijo sem prišel še pravočasno.

Organizatorjem, redarjem in ostalemu osebju ob progi vsa pohvala za današnjo tekmo. Tudi rezultati so že objavljeni: http://www.sport-sezana.com/maraton2007/default.asp?stran=rezultati21. Tudi za šankom je vse štimalo, tako da smo brez nervoze in prerivanja prišli do zelo okusne jote in klobase.

Edina pripomba gre na račun nestrpnih Italijanskih voznikov v okolici Bazovice, sicer smo pa tega že vajeni.

Tempo sem ves čas uspešno nadzoroval in je bil do 16. km okoli 3:40. Potem pa se je bilo treba boriti še proti močni burji, ki nam je pihala v prsa zadnjih 5km. Posledica močnega vetra je bil drastičen padec tempa, pa še sam sem tekel tako, da se nisem mogel šlepati v zaveterju. Na koncu kar soliden rezultat, ki sem ga pravzaprav vesel.

Srečal sem kar nekaj T forumovk in T forumovcev. Po daljšem času je bil spet viden Lučko in ostala druščina, ki so bučno navijali.

Nada, hvala za pomoč na štartu in cilju. Kaj bi mi brez naših forumovk.

Drugo leto spet pridem.

LP

MatjazV
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 25 Mar 2007, 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dasa
#86417
jaz sem zmagu in pršu do cilja ostalo brez pripomb........
vsem čestitke...............
 VaNiLliA
#86418
Me je prav mikalo zvedet kako ste se imeli pri nas.. Zato sem iz firbca skočila na vaš forum. Hvala vam, ker niste delali gužve pri deljenju štartnih številk in ker niste bili tečni pri joti in klobasah :p Nekateri ste znali prijetno nasmejati - vsaj mene.
Se vidimo še kdaj.
Uporabniški avatar
 dasa
#86419
Čestital bi mojemu prijatelju velikem Puhkocare1 za dosežen cilj pod 1000..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DBravo, Bravo
Uporabniški avatar
 marčni zajec
#86421
tudi jaz sem bil prvič na malem kraškem maratonu in mi je bilo zelo všeč. vse se je izšlo tako, kot sem si želel. pohvale organizatorjem.
zdaj pa bomo počasi tisto flašo terana odprli. :drink
Uporabniški avatar
 zz topka
#86422
Ja, tudi za mano je, a ne tek, temveč hitra hoja. Od ponosa smo morali kar malo streho privzdigniti v avtu, da sem lahko sedla vanj.
Kaj reči! Ne vem, če je mislil resno, a Hitrohodec me je zelo pohvalil glede stila hitre hoje, ki sem si ga zadnjih pet minut pred štartom zabila v glavo ( sem pomislila, kako hodijo, ko gledam TV prenose OI) :!: "Tako približno bom šla, kot se meni zdi, da je prav, pa bo, kar bo," sem si rekla. In je uspelo. Z dobrimi 20 minutami na tri km je kar v redu. Če pomislim, da me je hrvaška reprezentatntka, ki redno trenira, namazala le za dober krog, je šlo meni, za prvič v životu, super fajn!
Hčerka Sindis je tudi kar v redu šla na 8km, končala na 6. mestu.
Organizacija res B.P.
Pohvale vsem tekačem in nasvidenje v Vipavi v soboto, 31.3.
 robter
#86423
Moj prvi kraški maraton, tako da nisem poznal proge.
Cilj 1.50 sem presegel in postavil nov PB. Do zloglasnega 16 km sem upal celo na 1.45 kar bi z normalnim tempom 5 min/km dosegel, vendar se mi še sanjalo ni da je toliko klanca in še burja in še pesek. Če bi vsaj bil makadam. Na LM je bilo 60 m višincev, tukaj pa mi je Polar pokazal 155.
Drugače sem z organizacijo zadovoljen, tako da se drugo leto zopet vidimo.
Uporabniški avatar
 ugor
#86424
Tudi jaz prestal prvi mali maraton. Čas je temu primeren, cilj je bil končati tekmo brez problemov.
Bilo je super.
LP
Uporabniški avatar
 Pingo
#86426
Jah sej ste vsi že lepo vse napisal :wink: Organizacija OK letos nič gužve pr deljenju hrane in številkah :shock: .Legendarni 16km...ma mene burja nii neč motla ker sem imel probleme s krčem v mečih.A je sploh pihala :twisted: na vsake 800m sem se mogu ustavti,raztegnt pa pole gasa :wink: Skratka še ena zanimiva izkušnja,tekačev pa OLALAAA.Prou lepo je bilo pogledati četo tekačev ki je napadla mejni prehod :wink:

Ojaa še se vidimo :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#86427
En lep polmaraton je za nami.
Letos sem bil bolj občasni tekač. Zato sem do 12 km raje tekel "na ziher",
potem pa videl, da bo šlo hitreje "potegnil". :lol: :wink:
16. km in kakšnih posebnosti glede premočnega vetra nekako nisem opazil. He, he, še vedno nisem ravno lahek tekač, pa še piti ni bilo treba toliko. Na koncu sem bil kar presenečen, da sem kljub vetru in neenakomernemu tempu zaostal za svojim lanskim rezultatom za manj kot 20 sekund.
Organizacija je bila odlična. Razdelitev štartnih številk celo fenomenalno hitra. Kaj takega še nisem doživel !!!Razen odsotnosti izotoničnih napitkov na poti nisem opazil nobenih napak (se opravičujem, naknadno zvedel, da so na Orleku očitno bili - to je bilo tudi pravo mesto) :clap: Pa tudi teh na prejšnjih okrepčevalnicah jih sam pravzaprav nisem prav nič pogrešal ob vseh pomarančah (te so bile res lepo nakrhljane, bravo organizatorji) in sladkornih kockah. Na koncu pa so ti napitki bili in ravno tam so najbolj dragoceni za regenaracijo.
Vse od drugega km dalje, ko sem se nekoliko ogrel in slekel, sem delal tudi reklamo za TF. Pozdravil tiste TF, ki sem jih videl, očitno pa sem spregledal kar nekaj "civilistov".
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 26 Mar 2007, 10:47, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
 Romch
#86428
Na kratko še moj komentar !

Kot prvo zahvala ponovno Bogdanu,Nataši,Sašu za prevoz iz Celja ter odlično družbo - tekači smo res 1A !!!

Tek fenomenalen, tako dobrega teka še nisem imel na maratonih, odlično! Hja, tisti 17km začel ubijati zaradi (kaj pa drugega kot burje):D a se nismo dali in "terali" dalje, zakon! Čas 1.49.34 sek moje štoparce.

Trasa super, organizacija ODLIČNO, pohvale vsem, ki ste tako ali drugače prispevali k tem športnem dogodku!!

Definitivno pridem drugo leto!

Kot zadnje pa, NAJ SE OTVORITEV SEZONE ZAČENJA, vsem tekačem želim veliko,veliko zagona in km brez težav!! :wink:

lp, Tomaž
Uporabniški avatar
 stari
#86430
Sempja,žal mi je ampak na okrepčevalnici na Orleku je bila na voljo voda ,energijski napitek sadje in sladkor. Vse to pa je bilo na voljo tudi na cilju. :lol:
 ton
#86431
Tudi jaz prezadovoljen ob prvi sežanski 21ki: organizacija dejansko tekoča in suverena (morda kak WC več pred tekmo, predvsem punce so stale ko v 70. letih za pralni prašek), jota klasična, vzdušje tudi. Vino so ponujali, ne silili z njim... ma ni da ni. Hvala organizatorjem.
 mojA
#86433
Tudi jaz sem zelo zadovoljna z današnjim tekom. Vse pohvale organizatorjem - pravi perfekcionisti. Vse je štimalo - od startnih številk do jote, terana... super. In ta kraška burja - MA MEN JE VŠEČ !!!!
Najtežje mi je bilo v bistvu zadnjih 700 mt, ker nisem mogla dihat. Ne vem, ali zaradi burje ali kaj, ampak v pljučih me je grozno tiščalo in sploh nisem mogla dihat. V ciljni ravnini,v zatišju sem končno lahko vdihnila normalno in uspel mi je celo finiš. SUPER JE BILO!
TF jevce bolj slabo poznam, sploh brez "uniforme", ampak znanih obrazov sem bila zelo vesela. Najbolj pa gospe Helene Žigon ob progi, ki nas je prišla vzpodbujat. Mislim, da je prav ona pripomogla k mojemu finiširanju. Upam, da se spet čimprej srečamo vsi v supergah. :D
Uporabniški avatar
 sinisini
#86435
Še jaz par besed.....prvič na maratonu......uspešno, veselo, nepozabno......jota in klobasa....odlično pet.....pa pijača in vse ostalo....moj rezultat pa nepričakovanih in zame fenomenalnih 1.36,40....NORO A NE......samo ena mala pripombica, ker sem nov, forumcev ne poznam in bi za naslednjič priporočal eno zbirno mesto samo za TF in bo potem led prebit in še spoznali se bomo malo bolje. :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P
Zahvala forumu, ki me tudi takrat, ko imam malo krize dvigne in vspodbuja.


TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK :lauf:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA