Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bobr
#122227
Kolega tudi ni dobil bonov in je to opazil pred štartom. Vseeno so mu dali bone in je dobil vse kot mora.
Uporabniški avatar
 Nadj@
#122228
CIAO

No Tae to okoli medalj pa ni lepo da tako negativno razmišljaš, saj so se za naše medalje potrudili otroci z posebnimi potrebami.

Bilo je super, veliko poznanih. No pa sezona tekov se je uradno začela tako da se bomo veliko več videvali.
Uporabniški avatar
 garač
#122233
Za primorce :wink:

Moja krstna udeležba pri vas s prijetnimi odtisi, ki mi bodo za vedno ostali v spominu. Padel je tudi moj PB tko da je bil razlog za slavje še večji :toast:
Skratka vse pohvale vsem skupaj, kateri ste kakorkoli pripomogli k zame uspešni prireditvi (tut navijačicam :wink: ) :laola

P.S. Kar se pa medalj tiče...ni vse zlato kar se sveti...ročno posvečena medalja ima zame neprecenljivo vrednost :heart :wink:

Lep pozdrav iz dolenjske :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#122235
V Sežani mi je bilo lepo kot vedno. V prijetni družbi Sončke, Lauferja in MatjažaV smo pripeljali uro in pol pred štartom. Tekel sem natanko tako hitro, kot sem predvideval in sem bil zelo zadovoljen. Za rekorde ta kraševska proga pač ni, ker je vsaj dve minuti počasnejša od klasičnih ravninskih prog, zato pa je zaradi razgibanosti nekaj posebnega, meni se je kar poklopilo, saj sem najhitrejši od svojih treh Sežan.

TF-jevcev nas je bilo očitno kar veliko, a nekateri so se skrivali v "civilnih" oblačilih. Dobro hladno vreme opravičuje to nepatrotsko sramežljivost. Na analizi smo se luštno imeli, tako, da je lahko številčnim neudelečencem kar žal.

Sam prihajam na tek predvsem zaradi teka in druženja in se spominjam tudi nekaterih starejših časov, tako, da me razprave o medaljah, hrani, pijači in darilnih vrečkah vedno zabavajo. Sem pa že organiziral množično prireditev (sicer kolesarsko) pred mnogimi leti, tako, da znam spoštovati trud organizatorjev. In zato lahko čestitam Krašovcem, da so pod streho spravili še eno prireditev. Zame BP (beri brez napak).

Hvala obemo fotografoma za slikce.
 Daisy
#122238
Čestitke organizatorjem! Bilo je lepo, kot vsako leto in vesela sem, da si nisem premislila zaradi vremena. Drugo leto pa spet nedvomno pridem na kras!
Uporabniški avatar
 Asparagus
#122244
V Sežano sem prišla prehlajena in v dvomih, ali naj sploh tečem. Ko sem videla vse ostale tekače, sem se seveda odločila, da poskusim. Uspešno sem pretekla svojih 8km, zaradi vznemirjenja sta se za tisto uro tudi nos in grlo umirila. Moje zdravje danes ni nič slabše, volja pa mnogo boljša :P
Uporabniški avatar
 miciM
#122245
No pa sem "pod streho" spravila svojo prvo 21tko :D

Tek sem začela bolj iz ozadja in se v prvih km prebijala med znanimi obrazi naprej, prišel je na vrsto tudi Veter v laseh in naprej sem tekla z Vertom v laseh, no ja sva tekla, družbo nama je delal še raziskovalec, ki je po klancih navzgor zaostajal, po klacih dol pa prehiteval in Tini, ki se je "šparal" :lol: .
Nad razultatom pa sem tudi navdušena 1.43.01

Tudi vse ostalo je bilo............... :D
Uporabniški avatar
 NANIKA
#122246
Nadj@ napisal/-a:No Tae to okoli medalj pa ni lepo da tako negativno razmišljaš, saj so se za naše medalje potrudili otroci z posebnimi potrebami.


Medalje so že bile ta prave, samo napaka je bila, da smo jih dobili pred začetkom teka. Večje veselje je, da jo dobiš na koncu v cilju.
Uporabniški avatar
 pegaz
#122252
Letošnjo Sežano sem obiskal z zen dvomom v mislih: Kaj mi je treba prehlajenemu se matrat po snegu? Vendar je tekaška podporna ekipa v polni zasedbi (beri: Alja, Softi, Eggy, Ovca, Kovit, Amsterdamski krožek, Medijska naveza) sklenila, da nimamo kej, in da gremo na 21km, pa če noge stran padejo.

Atašejka je Medijsko ekipo skozi zamete varno pripeljala do sončne Sežane, z Eggy smo ugotovili, da imamo povsem različne ciljne tempe, spili smo kapučinčke, zavpili ZDRAV ZDRAV ZDRAV! in pujsnili vsak na svoj konec.

Srečal sem Barb, Demcka in celo Vrhniško ekipo - hvala lepa za čuvanje premoženja!
Nato smo se dobili z Aljo in Ovco, na štartu pa še s Fotrom, Obijem, Maniko, Natašo /Priseljenko/, našli smo celo Softi in že je bil čas za štart.

Tempo se je izkristaliziral kot malce bolj penzion stil, nekajkrat smo komaj ušli metli, a z Aljo sva pogumno prodrla dalje, ujela pobeglo Vreme (Wega je padel not in je zginil na obzorju), Dragann nam je delal družbo prvih 7, nato pa je tudi on švignil slavi naproti.

Konec dober - vse dobro. Sonce se je skrilo med dežne kaplje, Ines s Krasa in njena vroča juha v Union kozarčkih pa je bila idealna dobrodošlica. (Ines, vso tisto vodo sem razdelil, nobene sam spil!) :)

Amsterdamci smo jo nato udarili v Križ na kosilo, potem pa je padel zastor in zbudil sem se šele zjutraj. Žal nisem imel svojega prevoza in tokrat nisem mogel na TF analizo :(

Organizacija Sežane je vsako leto boljša, klobasa, vino, DVD, med, jota, živa muzika, dobra organizacija razdeljevanja štartnih številk - in polne okrepčevalnice tudi za tazadnje! Bilo je vsega, piškotov, banan, sladkorja, pomaranč, energetika, vode: ZAKON, lepa hvala!
ABSOLUTNO pridem spet!

Lep let, kmalu na svidenje in čestitke vsem, ki ste dosegli svoje cilje,
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Etny
#122259
Glede na to, da sem v teku začetnica in da me že precejšna 2 meseca metrajo bolečine med tekom v mečih (zaradi česar je bilo nemogoče obtimalno teči), sem bila zelo vesela, da mi je uspelo preteči celih 8 km, brez umesnega postanka, masaže meč in strasanja le-teh ter brcanja naokoli. Zame je bila to prva udeležba na mkm in naslednje leto pridem zagotovo spet.
Organizacija je bila super. Sežanci, Extremovci in vsi ostali organizatorji so kul.
Darila so bila prav tako super. vino, med, dvd, salama, kupončki za hervisa, prijetno vzdušje, energija v zraku in medalja, ki seveda sodi v posebno kategorijo, 100x povrnejo tistih 20evrov, ki mi jih je bila na začetku kar malo težko dati (ker smo študentje in nam zmeri manjka denarja :)) drugo leto bom dala spet z veseljem 20evrom, zrihtala bom težave z meči in zagotovo presegla svoj učerejšni čas.
vreme se je za dejansko napovedane vremenske razmere izkazalo.
torej...vse pohvale!
Nazadnje spremenil Etny, dne 24 Mar 2008, 21:11, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 lunca
#122269
NANIKA napisal/-a:Medalje so že bile ta prave, samo napaka je bila, da smo jih dobili pred začetkom teka. Večje veselje je, da jo dobiš na koncu v cilju.


Jaz sem šla po vino in med po tekmi, torej sem tudi medaljo dobila na koncu :D

Drugače sem pa opazila na začetku teka enega dečkota, ki je tekel bos :shock: Ga je še kdo videl? Me prav zanima, če je prišel do cilja!
Uporabniški avatar
 NANIKA
#122271
Ja, je prišel, ne vem pa kdo je bil.
 spela*
#122274
Čestitke vsem tekačicam in tekačem! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA