področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
Uporabniški avatar
 tekac.si
#306917
Velik del najnovejšega Tekaca je posvečen Tekaškim skupinam: pri strokovnjakih smo se pozanimali zakaj teči v skupini in kako jo izbrati. Pridružili smo se tudi Urbanim tekačem in Štajerskim prijateljem teka.

Tokrat objavljamo pregled desetih tekaških torbic in seveda smo preizkusili tudi tekaške copate: Salomon S-LAB Sense, Brooks PureFlow 2, Reebok SubLite Duo Run in Asics GT-2000. Poleg tega pa še Samsungov mobilnik Galaxy Xcover 2.

V Zagrebu smo obiskali zmagovalko maratona v Zürichu Liso Stublić, v Kamniku miss športa Klaro Krošelj, v Ljubljani pa Marka Račiča, najstarejšega slovenskega olimpijca, ki je leta 1948 v Londonu nastopil v disciplini 400 m z ovirami.

Anita Kos se je s pomočjo Luke Ljubiča razpisala o prehrani kenijskih tekačev, Karla Oblak o vajah joge po teku, Urban Praprotnik o treningu hitrosti. Med kolumnisti je Marko Roblek razmišljal o zdravi tekmovalnosti, Igor E. Bergant nam je zaupal nekaj Gebrejevih tekaških in življenjskih modrosti, Gospodična T. pa pravi, da se bo letos spotikala na Nočni 10ki.

Več o reviji in naročila na http://www.tekac.si.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA