prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 čara
#362667
sicer za namene sprehodov s psom...ampak pohodnih mi je škoda za toliko asfalta.

Iščem neke nepemočljive superge, za deževne, blatne sprehode. Široko stopalo v obliki plavutke, dobro blaženi, zaradi ene stare poškodbe. Pa želim navadne vezalke, ne tistih tankih quick lace, ker tam ne morem po svoje vezat in prilagajat, kje naj bo bolj ohlapno in kje ne.

jamram, z n o r e l a bom, ker jih še nisem našla. Nič na nogi ne ustreza, razen če bi vzela morda 42 namesto 40.5, moški model, kakopak, ženski so ozki in punčkastih barv.
Uporabniški avatar
 čara
#362829
NO...res imam to smolo, da je na tekaškem oddelku trenutno bolj srovšna, ni še novih modelov in to je vse kar precej ozko, kar je tam (moški modeli 42 številka....Pa ker v osnovi zdaj ne kupujem za tek, sem se pomaknila še na pohodno sekcijo. In glej ga vrabča. Spet mi pašejo Merrelke. Ženski model, 41, Mom Flex GTX. Kaj se bo to fino sprehajat!

Ko bom pa tekaške kupovala se bom pa spet križala. Razmišljam, da bi si dala po meri delat v Proalp-če sploh delajo tekaške.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA