prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
#362213
Kanadia so za trail copate precej lahki. Če imaš rad bolj "trd" copat, ti bodo verjetno všeč, saj nimajo boost blaženja, edino padec imajo bolj klasičen. Probaj v kakšni trgovini. Je pa razmerje cena/kakovost pri teh copath še vedno nepremagljivo.
#362219
No, jaz sem si kupila nove trail, našla odlične - a žal pol številke premajhne. :( Zato jih prodajam ... Gre za ženske trail superge Asics Gel-Fujitrabuco 6 G-TEX, številka 42. Kupljeni 3. 1. 2019, nošeni petkrat. Žal so mi malce premajhni. Priložen tudi račun, kupljeni v Intersportu. Opis: https://www.intersport.si/asics-gel-fuj ... ati-324648

Ali kje v Sloveniji prodajajo ženski model v velikosti 42,5? Superg je super, ampak levo stopalo imam malce večje in čutim neugodje ob daljših tekih, saj me tiščijo. Bi ob nakupu moškega modela čutila veliko razliko, so širši? Prosim za pomoč izkušenih. Sicer uporabljam Mizuno Waverider 21, številka 42. Šla bom tudi v nakup modela 22. Noga široka, visoka, a želim tudi trail copate za neugodno vreme in temu primerne podlage, ki niso asfalt. Salomon mi ne ustreza. Hvala za vse ideje ali nasvete.
#362233
Tudi to je res. ;) Naši imajo vse kar dražje na splošno. Mizuno 21 sem lani v akciji ob lansiranju npr. dobila za 75 € plus poštnine 8 €, v Sloveniji pa je bila cena 150 €.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA