Stran 1 od 1

Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:01 Sep 2020, 21:34
Napisal/-a pajo
Pred izbruhom tete Korone sem imel možnost kupiti od Asicsa model Kayano za 65€. In ga tudi vzel. Sedaj ko se je vse skupaj malo umirilo sem opzail, da so šle cene v višave. Očitno, da se je cel svet vrgel v tek. Kje kupujete pa, da je še cena normalna vsaj približno?

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:01 Sep 2020, 22:22
Napisal/-a vinkop
kar težko vprašanje...že pri nas je vsaj 5 prodajaln, ki jih je potrebno precekirati, intersport, agp pro, logos-trend, hervis in še kaj bi se našlo....od tujih imam dobre izkušnje z sportsshoes in alltricks....meni je vsaj to v redu, da ne potrebujem več fizičnono obiskovati vse te prodajalne....vse uredim preko spleta, kontakt pa mail ali klic....glede cen je pa tako, zmeraj so najcenejsi lanski modelibamo ce imajo se stevilke na zalogah....

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:01 Sep 2020, 23:02
Napisal/-a Ptica roparica
Vsekakor v tujini, če se dovolj dobro znajdeš na tujih spletnih straneh. Cene znajo biti veliko nižje od naših, ponudba pa veliko bolj pestra. Najcenejši so kakšni čevlji iz prejšnjih sezon, dobiš dobre pare tudi za kakšnih 50 ali 60 €. Seveda pomaga, če imaš normalno številko in nisi posebej zahteven, ker ne moreš na daljavo pomeriti. Zgolj z vidika cene gotovo zmagajo tuje spletne trgovine, angleške in nemške.

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:02 Sep 2020, 11:20
Napisal/-a pajo
Vem kje kupovati samo so cene poskočile zato iščem še kako ugodno spletno stran.

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:02 Sep 2020, 11:55
Napisal/-a bostile
Včasih se celo zgodi, da lahko v SLO kupiš copat po precej nižji ceni, kot bi bil v standardnih tujih spletnih trgovinah. Rabiš samo malo sreče ... V Tomas sportu sem prejšnji mesec dobil precej nov dražji model NB za cca -52% , nikjer v tujini bi bil znižan nad -25%. V zadnjih 12 mesecih sem kupil 3 pare tekaških copat vse v SLO, s popusti: -50, - 40 - 52 %.

Sicer pa so cene nastavljene tako, da brez popusta jaz pač ne kupim. Moja lestvica popustov .... :) :D
- 10% ne hvala
-20% to sploh ni pravi popust (to dobiš vedno le malo povprašaš oz. klikneš na 3 trgovine ali počakaš teden dni. Skoraj vedno lahko dobiš želen model in številko...)
- 30% fair play popust (če rabim in iščem določen model ga bom pri tej cene vzel, dal tudi kak € več slovenskemu trgovcu, če bom imel občutek, da se je potrudil. )
- 40% ob cenah, ki so trenutno je to skoraj že moj pričakovan popust, ko kupim brez slabe vesti če copat potrebujem ali bi ga želel. Ponavadi je potrebno počakat in upat, da bo tvoja številka še na zalogi.
- 50% tu se ti že malo zasvetijo oči, če najdeš kak zanimiv model s pravo številko. Ob tej ceni sem že pripravljen zamenjati model oz. preizkusiti kaj novega nagledanega še iz prejšnjih sezon, tudi kak v osnovi precej drag model.. Tu me zamika kupiti tudi že kak copat na zalogo...
- več kot -50% : sproščanje nakupnega tekaškega hormona sreče :)

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:02 Sep 2020, 22:14
Napisal/-a KadilecSamo
Hja, odvisno od znamke in številke... Moje izkušnje...Jaz pri nas pogledam samo Intersport, edini imajo kdaj kaj v moji številki (pod 49 sploh ne pride v poštev :lol: ). Od tujih strani pa tudi nimam neke velike izbire. Največ gledam na sportshoes, starfitnes in runerinn. Drugje je bolj švoh ali pa so cene tako navite, da bi raje tekel bos. :mrgreen:

Trenutno sem najboolj zadovoljen z Inov8, dobim jih iz Sportshoesa za super ceno. Neke New Balance sem dobil decembra za 44e, v Thomassportu so sedaj 75 kvazi nov model... Sicer so bili strel v prazno in jih imam za betonirat ter spravljat seno, ampaj jbg :--

Drugače pa sem do sedaj v 5 letih nabavil nekaj čez 20 parov superg.... Strgam vse slej ko prej. Najraje kupujem tiste znamke, v katerih pretečem največ km in so najbolj trpežne (glede na moje mere...2 para taako opevanih Hok sem strgal pred 300km, neke cestne Salming brez profila in blaženja pa sem gonil po gmajni pol leta, pa se niso strgali nikjer, ampak kaj ko delajo številke le do 49 in so mi malo tesni)

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:03 Sep 2020, 14:47
Napisal/-a milk
V Hervisu v Aleji sem dobil Columbia tekaške copate za 64€. Čeprav sem bil sprva nekoliko skeptičen in sem jih vzel predvsem zato, ker so spredaj nekoliko širši in so dovolj udobni, sem jih po nekajkratnem teku postavil na prvo mesto kot tekmovalne copate, čeprav imam kar precej copat, tudi takih, ki so bile dvakrat dražje. Z njimi bom tekel na Črno prst. Na podplatu imajo manjše čepke, ki izvrstno primejo tudi na večjih strminah, gor in dol. So sicer nekaj dek težji (45št. je en copat 32 dkg), toda na nogi delujejo zelo lahkotno, veliko bolj kot eni, ki so (par) 5 dkg lažji. Zelo dober copat za malo denarja!

Re: Kje kupiti ugodno tekaške copate?

OdgovorObjavljeno:03 Sep 2020, 18:33
Napisal/-a zz topka
Mile, na Črno prst boš šel le za dušo? :shock: Tekma namreč letos odpade :-? :oops: