- 12 Jan 2011, 17:54
#244260
Kaki kruh jest doma?
Je to polnozrnat, bel, polbeli pa seveda ali kupljeni ali domač. Od kar si pečem doma ga pojem nedvomno več, kot če kupljenega jem. Še prej nazaj sem si pekel, kar belega, ampak sem začel kupovat boljšo moko (polnozrnata in krušna), kruh je po okusu malo boljši, počutim se tudi boljše, prebava je boljša.
Bela moka je tip 500, kar pomeni, da je najslabša moka oz. je najbolj ˝oskubljena˝praktično nima nič kaj dobrega, polnozrnata moka je tipa čez 1000, kar pomeni je najboljša moka, zdrava, ampak ali je sploh vredno jest polnozrnat kruh, če nekateri pravijo, da je isto OH si v vseh kruhih, kar pa OH niso dlih zdravi iz kruha.
Je to polnozrnat, bel, polbeli pa seveda ali kupljeni ali domač. Od kar si pečem doma ga pojem nedvomno več, kot če kupljenega jem. Še prej nazaj sem si pekel, kar belega, ampak sem začel kupovat boljšo moko (polnozrnata in krušna), kruh je po okusu malo boljši, počutim se tudi boljše, prebava je boljša.
Bela moka je tip 500, kar pomeni, da je najslabša moka oz. je najbolj ˝oskubljena˝praktično nima nič kaj dobrega, polnozrnata moka je tipa čez 1000, kar pomeni je najboljša moka, zdrava, ampak ali je sploh vredno jest polnozrnat kruh, če nekateri pravijo, da je isto OH si v vseh kruhih, kar pa OH niso dlih zdravi iz kruha.