teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
#270620
spela* napisal/-a:No, prav. :D
Meni se je zdela knjiga kar zanimiva. Precej, kar je zapisano v njej, drži - predvsem da to stvari bolj enostavne, kot jih naredimo.
Zadovoljen? :--


Totalno razočaran. :(

Take ugotovitve so se pisale že mnogo prej. Recimo:

»Življenje nam že ponuja vse, kar potrebujemo za prehrano in zdravje. Bolj ko preprosto jemo, bolj smo zdravi.« Louise L. Hay

Bistvo sicer je, embalažo pa sem pričakoval bolj izvirno. :D

Lep večer in dober TEK! ;)
#270986
semjul napisal/-a::D
kako pa je z avtorskimi pravicami in prevajanjem ter razpolaganjem z gradivom?


Zdravo,

če sprašuješ za ta konkreten primer, lahko PDF knjige mirno shraniš, printaš in deliš z vsemi zainteresiranimi v neokrnjeni obliki, citate pa ustrezno pripišeš avtorici / prevodu.

Če pa te zanima, ali je ta prevod "legalen", obišči spletno stran avtorice in si tam proti dnu preberi, kaj sama pravi o našem prevodu. In brez skrbi - pred začetkom dela smo se s Kristo dogovorili vse, kar je bilo treba.

:cast: Hvala vsem za odzive - sploh pa sem vesela za vsakega, ki je v knjigi našel kaj uporabnega zase, in super je, da smo takšnih odzivov prejeli kar precej (kar lepo osmisli čas, ki smo ga vložili v delo namesto počitka tekom praznikov). :hack: Za vse, ki ste pravilno ugotovili, da knjiga vsebuje tudi veliko že znanih modrosti in resnic, pa vprašanje: če je vse tako jasno, zakaj se ljudje ne držimo preprostih resnic in raje kompliciramo?

EMŠOji nimajo veze, moj je nižji od vseh tukaj naštetih, keep that in mind. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA