teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
#361557
short napisal/-a:Predvsem je pa vazno da si ne dajes omejitev ampak samo malo bolj racionalno gledas na vse skupa, recimo "Kaj imam od tega da pojem ta piskot? Ne bi raje spil kozarca vode ali pojedel jabolko? Ali pa naredil 3 pocepe?" Ko sem zacel tako razmisljat je slo hitro v pravo smer :)


Tale teorija je sicer precej enostavna....v teoriji....pri meni pa v praksi ne doseže niti do drugega tedna....Pri hrani bi se sicer mogoče še nekako v red spravila...al...ko mene razpi....pol gre cela čokolada naenkrat. Ampak kako se od 200 g čokolade zredim 2 kili, mi pa še zmerej ni jasno!!! :--( :--(
#361561
majcka napisal/-a:Tale teorija je sicer precej enostavna....v teoriji....pri meni pa v praksi ne doseže niti do drugega tedna....Pri hrani bi se sicer mogoče še nekako v red spravila...al...ko mene razpi....pol gre cela čokolada naenkrat. Ampak kako se od 200 g čokolade zredim 2 kili, mi pa še zmerej ni jasno!!! :--( :--(


Pri meni tudi ni najprej, potem mi je pa enkrat kapnilo da si dajem prevec krute omejitve, in sicer ce mi kdaj ni uspelo, sem to smatral kot polom in vrnitev nazaj na izhodisce. Potem sem pa vse skupaj vzel bolj z mehkobo, ce mi kdaj ni uspelo, sem samo skomignil in rekel bo pa naslednjic. Pocasi je to postala navada, se vedno se prekrsim, vendar zdaj res poredko. Na netu je ogromno materiala o navadah, en lusten video je recimo tale.

2 kili gor po 200g cokolade je pa klasika, velikokrat se je zgodilo tudi pri meni :D
#361562
Kakšni problemi. Jaz se že pol leta "redim", pa sem komaj uspel prit z 72 na 76 kg pri 180cm. Hitreje ne gre, ni "pomoću trikova" :D .
#361565
majcka imam rešitev pri čokoladi. vzameš 99% Lindtovo. Garantirano te po pol koščka mine volja do čokolade. :lol: (jo uporabim za sladice, za preliv, za avokadov musse). Opažam, da mi sladko res čedalje manj paše. Jabolka so me pa vedno lačno delala.

Jaz sicer prav res zelo debela nisem bila nikoli, no imela sem dve številki večjo konfekcijo 42, sedaj imam pa 38 oz M...Bila pa sem lačna, lačna, kot dojenček in zaspana, zaspana, kot dojenček.
#361572
Ponosen na svojih 86 in zaobljen trebušček, od katerega se poslavljam, žal pa se on ne poslovi od mene. Ljubezen je enostranska :bum: :--
#361576
Vreme napisal/-a:Še vedno na troštevilčni cifri :(


Tudi po enem letu nobenih sprememb :mrgreen:


zz topka napisal/-a:
Vidiš, Vreme. tudi zaradi tega sem se bala vpisat na Sladkih6... ker bi prišla domov dve kile še težja, ne lažja... :(


Ma daj niti poskusila nisti in dokler ne poskusiš ne veš :lol:
#361635
hrana z negativnimi kalorijami ne obstaja.
Obstaja pa hrana, ki nam pospeši presnovo in zaradi tega porabimo več energije kot bi porabili sicer. Med njo spada tudi kokosova mast. Prav zaradi tega, čeprav je maščoba je dobrodošla pri hujšanju. Pa ne samo pri hujšanju, pospešena presnova je na splošno priporočljiva za dobro in zdravo delovanje organizma.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA