Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#367046
seveda bo nesmiselno, ce bojo bilokaksne omejitve....jaz ne vplacam vec, dokler ne bo vse tako kot mora biti....ze za naj naj 21 sem zvisel in placal startnino z majico.... :argue:
#367047
Res je, vse bo odvisno od omejitev in dodatnih zahtev za organizacijo.
Kar se štartnine tiče še ni potrebno hiteti. Smo pa že pred časom objavili na FB strani prireditve, da bodo v primeru neizvedbe teka v celoti vrnjene.
Tone drži. Izvedba je odvisna tudi od števila prijav. Letos je s sponzorji zelo težko, jih skoraj ni za dobit!
Bo za počakat še kak dan, da dobimo natančnejše informacije.
Brane
#367065
25. TEK NA RATITOVEC
ODPOVEDANO
Spoštovani!
Sporočamo vam, da smo se glede na trenutne ukrepe pri obvladovanju korona virusa in s tem povezanimi zahtevami za organizacijo tekaških prireditev žal morali odločiti za odpoved letošnjega 25. teka na Ratitovec. Za izvedbo tekmovanja smo sicer vse pripravili, vendar ga ne moremo izpeljati v obliki, kot bi želeli in ki bi bila tudi za vas, tekačice in tekače, primerna.
Vas pa že ob tej priložnosti vabimo, da si v koledarčku označite 6. junij 2021, ko upamo, da se znova srečamo na teku na Ratitovec!
Lep tekaški pozdrav
Organizacijski odbor
#367066
Res škoda. :(
Nerazumljivo s strani odgovornih za sproščanje ukrepov. Vsa športna tekmovanja so dovoljena, prav tako rekreacija, tekaške skupine funkcionirajo, meja je odprta za vse državljane EU brez vprašanja, imamo okroglih 20 potrjenih okuženih, 100 tekačev pa ne sme tečt na vrh hriba. :evil:
Res žalostno! :(
Pohvalno, da ste vztrajali do konca. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA