Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 janezu
#368430
v soboto do sredine malo leden,malo blato,potem pa pol metra snega,ki se predira.včeraj pa nekaj svežega snega.ta teden pa bo sigurno pomrznjeno in dobri pogoji.čakamo na današnje poročilo ligašev. se porajtamo :D lp
 klem.co011
#368439
Ligaši. Od danes pa do nedelje napadamo Krvavec:
1. Svoje ure štartajte že na asfaltu, na ovinku - znak za Strava štart je nekoliko višje na drogu samo zato, ker ga prej ni mogoče namestiti.
2. Iz makedamske ceste se odcepite levo na pohodno stezo še le pri drugem (markiranem) križišču. Ne uporabljajte prve leve bližnjice, ker vam verjetno ne bo priznalo pravega segmenta.
3. Do ''nebeških'' vratc velja markirana klasika.
4. Skozi vratca pa levo in po cesti do plaže, brez krajšanja ovinkov.
Vse jasno? :wink: :clap:
Uporabniški avatar
 thief
#368440
Bil danes gor na Krvavcu. Za gor ne rabite nič, razen svojo moč in trmo. Novega snega do pol proge skoraj nič, tudi blata ni saj je pomrznjeno, pred ograjo pa je novega snega kvečjemu kakih 10 cm, ampak je že vse zgaženo. Po zasneženi cesti do vrha se da lepo teči. Za nazaj dereze kvečjemu, če bi radi tekli dol, s pametno hojo pa gre tudi brez :wink: .
 TONEK
#368442
Zares super pogoji za 'obisk' Krvavca. Prava zima. Ker je hladno, blata ni, tudi grobega šodra v začetku na cesti ne. Levo na stezico in po globoko pomrznjeni zemlji se da šibat (kdor lahko). Višje je zaradi rahlega nočnega poprha hoja še bolj v užitek, ko pa prideš na utrjen, pomrznjen sneg, pa prava poezija. Kot bi mignil, si pri vratih in na cesti. Še včeraj omenjeni led je preteklost, zato 'ravninci' lahko v šprintu pritečejo v cilj. Na plaži niti enega ležalnika, da se ne bi z njimi okužili smučarji, kaj šele kakšne klopce. Komaj čakam, da gre ta nijz na smetišče zgodovine. Srečal kar nekaj ligašev, sestopal sem že v toplem soncu brez vetra.
Pod uro žal ni šlo, pa najbrž tudi nikoli več ne bo. :?
 klem.co011
#368484
Ligaši, za napad na Mohor so mini dereze priporočljive. Drugi del je kar fajn drsalnica
Priponke
mohor.jpg
mohor.jpg (171.3 KiB) Pogledano 3016 krat
Uporabniški avatar
 KZTL
#368519
Neuradni rezultati Brdo_1.krog
Zaključili smo torej s 1. krogom tekaške lige. Glede na dobro udeležbo smo se odločili, da stvar peljemo naprej - torej, nadaljujemo z 2. krogom. Ali bomo letošnjo ligo peljali prav do konca vseh 15 tekov, se pravi vse tri kroge, pa bomo še objavili.
Naslednji teden spet napademo Kališče.

p.s. Nekateri od vas še vedno ne shranjujete svojih tekov v Stravi, kot je bilo opisano v navodilih za letošnjo sezono. Torej - svoj tek poimenujte na način:

naziv teka # št. številka tekača
primer:
Kališče # 423

Vabljeni !
 TONEK
#368520
Gorci, lepo nabrušeni tudi za ravnino. Zdaj so pa na vrsti moje tri lokacije :D
 janezu
#368521
ivo dobr ti grejo rezultati,noge pa tut :D na Kališču je prava zima,pot pa idealna(trenutno) nekaj puhca na trdo podlago od avtoceste naprej,se vidmo ta teden :D
Uporabniški avatar
 KZTL
#368523
Uradni rezultati Brdo, 1. krog

Skupni rezultati po 1. krogu

Naj ob tej priliki pojasnim še nekatere stvari, ki smo jih zaznali ob Beleženju Strava rezultatov in jih nekateri ne razumejo ali ne znajo nastaviti:
- Naša liga primarno uporablja rezultate segmentov, ki se začnejo z KZTL-, ostali so kvečjemu za pomoč.
- Uro/telefon startajte že pred pričetkom teka. Bodite nekaj 10m stran od štarta in ne na trasi teka. Prepričajte se, da ste povezani z GPS sateliti (običajno vam to naprava javi). Šele nato pričnete s tekom.
- Pri prihodu v cilj nadaljujte še vsaj 10m, da vam bo segment zasigurno zaznalo. Ure ob prihodu ni potrebno ustavljati. To lahko storite, ko pridete nazaj do avta. Strava avtomatično izlušči KZTL segment.
- Tek morate v Stravi označiti kot Run in Race, ter preimenovati v NAZIV TEKA # ŠT. TEKAČA in shraniti. To lahko storite tudi doma za PC-jem.
- KZTL segmenti pri večini niso vidni v osnovnem pogledu, lahko pa ga najdete pod "Hidden" segmenti. V kolikor se tudi tam ne najdete je nekaj narobe in v takem primeru nam obvezno pošljite mail ter link Strava teka (ne slike). Poskušali bomo ugodno rešiti problem.
- Rezultate morate poslati (shraniti v Stravi ali poslati na mail) najkasneje v nedeljo do 18. ure. Sledi obdelava in objava neuradnih rezultatov. Pritožbe in korekcija na neuradne rezultate je možna do naslednjega dne (ponedeljek) do 18. ure. Sledi objava uradnih rezultatov v ponedeljek v večernih urah.

Vsi se učimo in upam, da so ta dodatna pojasnila marsikomu odprla nova spoznanja pri uporabi Strave, nam (meni) pa bo to prihranilo marsikatero uro dela pri urejanju vaših rezultatov in obojestransko zadovoljstvo. Če kdo potrebuje še kako pojasnilo, zdaj ali kasneje, naj brez skrbi pošlje to željo na naš mail kztl.kranj@gmail.com. Poleg vprašanja naj zraven priloži še svojo tel. številko.
Pa še za konec. Kot smo že objavili - ligo nadaljujemo vsaj še za en krog, za zadnjega, tretjega pa še objavimo. Ta teden torej spet napadamo Kališče.
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA