Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 milk
#368581
TONEK napisal/-a:Mile, copate na noge, Stravo v žep, pa gasa. Včeraj so bili super pogoji.


Sam grem lahko tudi brez Strave na Krvavec ali pa kam drugam. Že nekaj let lige ne jemlem tekmovalno resno ampak bolj kot dober trening. Če nas je več skupaj , te nakoliko bolj "potegne" in greš mogoče malo hitreje, kot bi šel sam. Sam pa si izberem kake druge destinacije in ob ob poznejši uri, ko se vsaj malo otopli.
 TONEK
#368582
Nikoli ne boš izvedel, v kakšnem času bi prejšnji teden prišel na Krvavec. :--
 vinkop
#368583
TONEK napisal/-a:Nikoli ne boš izvedel, v kakšnem času bi prejšnji teden prišel na Krvavec. :--

v preteklem :juhuhu: :rol:
 milk
#368584
TONEK napisal/-a:Nikoli ne boš izvedel, v kakšnem času bi prejšnji teden prišel na Krvavec. :--


Motiš se! Vem! V slabem!
Uporabniški avatar
 KZTL
#368602
Neuradni rezultati, Mohor, 2. krog

Približujemo se koncu 2. kroga, ki ga zaključimo z Brdom naslednjo nedeljo. Ali bomo s tem tudi zaključili z letošnjo ligo, ali pa bomo zakorakali tudi v tretji krog - torej jo peljemo do konca, pa boste odločili vi. V ta namen smo pripravili anketo kjer boste lahko oddali svoj glas. Oddajte ga predvsem vsi tisti, ki ste to sezono pridno obiskovali trase na tej ligi. Če bo zanimanja dovolj bomo zaključili ligo z vsemi 15. teki, sicer pa zaključimo z 2. krogom. Glas oddajte do vključno petka, 19. marca, odločitev pa bo sporočena v nedeljo ob objavi rezultatov.

ANKETA
Uporabniški avatar
 KZTL
#368635
Neuradni rezultati, Brdo, 2. krog

Tako, končali smo z 2. krogom, z veseljem :P pa vam sporočamo, da nadaljujemo :arrow: tudi s 3. krogom. Tako ste se namreč odločili vi, dragi udeleženci. Od 67 prispelih glasov vas je bilo 42 ZA in 25 NE (63 % ZA, 37% NE).
Nadaljujemo torej z zadnjim krogom. Čaka nas še 5 tekov in pričnemo z Kališčem. Medtem pa bomo poskušali pogruntat, kako bomo izvedli zaključek s podelitvijo priznanj :roll: .

Vabljeni!
:laola
 TONEK
#368647
Zaradi moje neučakanosti :D je Kališče že za mano. Adrenalin je delal na polno, ne vem pa, kje sem izgubil tiste tri sekunde od zadnjič :? Ivo, petindvajseterici pa v tretjem krogu mirne duše za kazen pribiješ 10% :-- Prepričan sem, da omenjeni niso šli niti na referendum pred enaintridesetimi leti :oops:.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA