Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#372095
Konec julija bo organizirana prva ponovitev tekme. Tokrat bo cilj pri koči, na vrhu bo le leteči cilj. Upam, da se bo organizator malo bolj potrudil kot lani in popravil nekaj organizacijskih kiksov. Glede na vroč letni čas bi bil zelo dobrodošel štart vsaj pol ure prej, da tapočasni ne prisopihamo na vrh v najhujši vročini.
https://prijavim.se/uploads/razpisi/4940_invitation.pdf
Uporabniški avatar
 majcka
#372106
TONEK napisal/-a:Mile, daj, izbriši to bedarijo, prosim!


milk napisal/-a:Jaz pa predlagam vsaj pol ure kasneje, da se bo vsaj malo segrelo in me ne bo zeblo!


Vsak ma svoj okus, je rekla koza k je drek lizala. :argue:
 milk
#372111
Se popravljam, moral bi biti eno uro pozneje. Sem šele potem ugotvil, da je štart že ob devetih! Lahko bi bil ob 10h, tako kot je večina tekov, saj je treba priti še do tja in nekateri imamo kar nekaj vožnje. Ne vem pa, zakaj bi bilo komerkoli ob devetih prezgodaj. Pred pol enajsto boš že gor, tudi če boš bolj počasen!
 A.Mags
#372211
Tonek hvala za post up.
Link si tudi že dal.
Leto je naokoli in čas je zopet zagrizemo v kolena. Urejamo še zadnje podrobnosti, ker so letošnja neurja vseeno pustila nekaj posledic na trasi. Ena okrepčevalnica več bo na trasi, ker je bila tako izražena želja. Ter kilometrske oznake, ki bojo sicer komu jemale voljo :-P :-P proti koncu pa mogoče dajale.
Seveda, zopet tudi pohodniško/navijaška kategorija. Preveri v razpisu, lahko startate od 7.30 pa do 8.30.
Za "ta navite" pa start kar ob 9.00. Vseeno je prvi del vzpona lahko peklensko vroč in se hočemo izogniti pripeki.
Se widma....
 TONEK
#372212
Super, super (dodatna okrepa, km oznake)! Pa kuharji naj nabavijo še kakšen lonec, saj je bilo lani pod točko 'malica' porazno. :(
 milk
#372213
zz topka napisal/-a:Pejte kot pohodniki in bo glih točno :rol:


Pri meni je tudi ta opcija še odprta!
Točno na rojstni dan sem padel s kolesom in sem en mesec hodil z berglami.
Zadnje dni bergle počasi opuščam, hodim že nekoliko lažje, a pri daljši hoji me še vedno kar močno boli v sklepu desne noge. Teči še ne morem. Tudi hoja po ravnem, še posebno pa navzdol mi dela težave. Če grem na krajši sprehod uporabljam pohodniške palice. Upam, da se bo v enem tednu še toliko izboljšalo, da se bom lahko prebil do vrha Porezna. Večja težava bo pot nazaj! Če tega ne bom zmogel brez palic, se bom moral prijaviti kot pohodnik.
Uporabniški avatar
 Franci65
#372224
Razpis je zelo natančen. ".. Uporaba tekaških palic ni dovoljena. .. Pohodniki lahko uporabljajo pohodne palice. .." Kaj pa, če pohodnik uporabi tekaške palice? In nato celo malo teče?
 milk
#372225
Franci65 napisal/-a:Razpis je zelo natančen. ".. Uporaba tekaških palic ni dovoljena. .. Pohodniki lahko uporabljajo pohodne palice. .." Kaj pa, če pohodnik uporabi tekaške palice? In nato celo malo teče?


In po naklučju štarta ravno taktrat, ko je štart teka!

Da bi bil to po naklučju jaz, se ni bati. Danes sem imel test pospešene hoje, pa sem ugotovil, da na Porezen ne bo šlo, še posebno ne brez palic.
Če bi se prijavil kot pohodnik, bi porabil preveč časa, še posebno za povratek in bi me glede na vremensko napoved gotovo dobil dež.
Če bom že šel hodit, bom šel bližje in toliko, da bom nazaj pred dežjem.

Kar se palic tiče, vem kakšna je razlika med smučarskimi in pohodnimi palicami, razliko med pohodnimi in tekaškimi palicami, pa bi moral organizator podrobno opisati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA