Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 milk
#372548
Ali je s Primorskimi gorskimi teki konec, ali se malo norčujejo?
Končno se je pojavil na njihovi strani zavihek "tekme 2024", ko pa ga odpreš, se pojavi objava iz leta 2012!
 TONEK
#372549
Žal Mile je ažurnost PGT na najnižji možni ravni. Kremenčkovi so imeli bolje urejeno obveščanje. Odpri stran "ljudstvo tekačev", tam boš izvedel veliko več. Fotograf in urednik , legenda Venčeslav Japelj nudi največ ažurnih podatkov. Sezona se začne že 25. 2. z mini vertikalčkom na Sabotin.
 milk
#372550
Letos se imam namen udeležiti nekoliko več tekem za pokal Primorskih tekov, zato razmišljam, da bi tekmoval tudi za pokal. Na spletni strani ne najdem nobenih navodil, kako se lahko temu priključim. Piše le, da moraš imeti stalno številko, ne pa tudi, kako do nje prideš.
Želel bi, da bi bilo o tem podanih več informacij.
 TONEK
#372551
Hi hi, si zavohal priložnost, lisjak!? Pokliči Ivota, on ti bo vse razložil. Pa ne omenjaj mu o ažurnosti podatkov, sicer ti ne bo nič razložil. :mrgreen:
 milk
#372556
TONEK napisal/-a:Hi hi, si zavohal priložnost, lisjak!? Pokliči Ivota, on ti bo vse razložil. Pa ne omenjaj mu o ažurnosti podatkov, sicer ti ne bo nič razložil. :mrgreen:

Ne vem, katerega Ivota imaš v mislih in tudi, če bi vedel, nimam številke.

Res je, da se letos začne najstarejša kategorija z mojo lenico rojstva in lahko računam z uvrstitvijo na stopničke. Zato se tudi nameravam udeležiti nekaj več tekem. Glede na mojo trenutno pripravljenost, pa si mi ti verjetno najhujši konkurent, saj si na zimski ligi dosegal precej boljše čase. Lahko pa se najde še kdo drug, ki bo prehitel oba.
 TONEK
#372557
Mile, konkurenčen sem ti edino v dolgih vertikalih, kjer so dovoljene palice. Ne vem, kaj je z letniki '54 in '55, očitno je bila takrat natalitetna suša. Šele drugo leto dobiva Čufer Stankota, čez dve leti pa Galin Bojana, kjer se bova midva med seboj dajala za bron.
Seveda pa se pa bojim, da je to račun brez krčmarja.... :D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA