Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Skoraj stotnija tekačev se nas je včeraj zbralo v Podbrdu. Kdor to tekmo pozna, dobro ve, da je to tekma presežnikov, saj je bil samo Dušanov Grintovec še hujši. Vremenski pogoji so bili kar obetavni, drselo ni nikjer, tudi listja ni bilo preveč, najbolj pa sem bil vesel meglic, ki so zastirale vrh gore. Začel sem spoštljivo, začetni asfalt je postal prestrm, da bi ga pretekel, nad Trtnikom št. 6 pa sem dal v prestavo višje. V gozdu prehitevati ni bilo težko, saj je steza povsod dovolj široka. Na drugi okrepčevalnici sem pogrešal lovce s 'priboljškom', kot že nekaj let gospo s harmoniko tik po štartu.
Še preden se v cilju zgrudim :? na klop, sem že postrežen z oddano prtljago, sadno kupo in čajem. Prijaznost teh ljudi tukaj ni bila nikoli vprašljiva. V cilju sem pred kar nekaj eminencami tekaškega športa, preoblečem se, spijem še dva čaja in grem za kočo na vrh hriba, saj se je megla ravno toliko razkadila, da sem v objektiv ujel očaka in Bohinj. Mislim, da je to ena redkih tras, kjer je proga (razen erozijskih posegov) praktično nespremenjena. V dolino se odpravim s palicami, saj je sestop nekaj zadnjih let moja šibka točka. Zelje, žganci, basa, kislega mleka, pa kolikor si hotel. Malce je motilo žgoče sonce, Graparji so pozabili na senčnike, ali pa nas hoteli čimprej odgnati domov :mrgreen: Pogrešal sem dolgoletno spikerko, no , tudi nadomestek je bil dovolj jezičen.
Z rezultatom sem vsekakor zadovoljen, saj sem v slabi uri in pol premagal 1300 višincev.
Danes teden se pa že veselim Otlice.
https://my.raceresult.com/300209/
 TONEK
Seveda, Valentina, že na nekaj tekmah. Tvoj glas mi že na daljavo vrže v višjo prestavo in Mile bi bil zagotovo v nevarnosti :P
Na vsak način pa so letos stopničke skoraj samoumevne, saj tekmujem v kategoriji z gospodi, ki bi jih moral še jaz vikat.

V zgornje besedilo sem pozabil dodati, da sem izredno vesel kvalitetne hladilne torbe, ki smo jih dobili ob prijavi, saj zame odtehta deset majic.
Valentina, do Otlice imaš pa le korak in prosim te, PRIDI!
Uporabniški avatar
 zz topka
Evo, frišna statistika.
Za tiste, k se bojo spraševali, zakaj pravjo, da imajo prvi trije po udeležbi že 30 udeležb, v tabeli jih je pa 29....ker je blo leto 2020 leto prepovedi ( hmal da ne tud dihat :shock: ), so vseeno bolj "na tiho" organizirali spominski pohod. In ta je njim vštet v 30-ico. Če dobim seznam udeležencev tega pohoda, ga bom seveda z veseljem dodala v tabelo. Da bo vse, kot se šika. :-D
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true
Če pa ugotovite, da se je excel( ne jast :bum: :-D ) kje zmotu, pa sevejde z besedo na dan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA