Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Res je, Valentina!
Še doma, pred odhodom sem bil skeptičen, saj je moj vremenar prav za čas tekme napovedoval celo 4,3l dežja, o burji pa seveda že vrabci čivkajo. Pripravim se, kot bi šel na drugi konec sveta, v tavelki ruzak nabašem vse mogoče stvari...
Na štartu nejeverno gledam v nebo, nič od dežja, burja pa dobesedno 00. :D
Do izvira Hublja je bila mokra podlaga, na visečem mostu sem bil prepričan, da se bom zvrnil in se ob guganju opotekal, kot kakšen sendeset letnik. :mrgreen: Koleno je škripalo, mimo mene drvi mladina... Nad Hubljem pa fantastični pogoji. Koleno se je podmazalo, strmina je naraščala, skale suhe, da sem skakljal lahko z ene na drugo, zrak idealen, burja še vedno miruje. Vsake dve ali tri minute nekoga prehitim, ko zaslišim Valentino na robu hriba, pa poletim :lol:
Dober zadnji kilometer je pretežno ravninski in prvi del kar zahteven, saj iz trave gledajo ven skalce, kjer mimogrede kakšno spregledaš... Tu je seveda moj tempo zelo upadel, na srečo sem si v strmini izboril dovolj prednosti , da me do cilja ni nihče prehitel.
Organizacija tekme na visokem nivoju, oznake trase super, veseli me, da so trakci ostali še dolgo po tekmi in je bil enostaven povratek. Menaža postrežena v dvorani kvalitetna (spet sem koristil repete), podelitev po planu. Ob povratku si prvič podrobno ogledam znamenito okno, na izhodišču ob piru in kavici analiziramo današnje dogajanje in jo s super občutki urežemo vsak proti svojemu domu.
Čez slab mesec pa zaključna tekma PGT-ja Nanos.
 TONEK
Super ti gre ta statistika, Valentina!
No, jaz sem od danes na bolniški - koleno :--( , pa sem se še malo poigral z razpredelnico.
Enajstkrat sta bila na tekmi Kete in Plahuta, desetkrat Čufer S., Pudgar in Sokol, jaz si pa s Tino Mavrič in s še šestimi mladeniči delim šesto mesto z devetimi udeležbami. :D
Vsekakor pa je absolutni zmagovalni priimek Čufer z 31 vzponi. :D
TONEK napisal/-a:Res je, Valentina!
Še doma, pred odhodom sem bil skeptičen, saj je moj vremenar prav za čas tekme napovedoval celo 4,3l dežja, o burji pa seveda že vrabci čivkajo. Pripravim se, kot bi šel na drugi konec sveta, v tavelki ruzak nabašem vse mogoče stvari... Pharma Hemp
Na štartu nejeverno gledam v nebo, nič od dežja, burja pa dobesedno 00. :D
Do izvira Hublja je bila mokra podlaga, na visečem mostu sem bil prepričan, da se bom zvrnil in se ob guganju opotekal, kot kakšen sendeset letnik. :mrgreen: Koleno je škripalo, mimo mene drvi mladina... Nad Hubljem pa fantastični pogoji. Koleno se je podmazalo, strmina je naraščala, skale suhe, da sem skakljal lahko z ene na drugo, zrak idealen, burja še vedno miruje. Vsake dve ali tri minute nekoga prehitim, ko zaslišim Valentino na robu hriba, pa poletim :lol:
Dober zadnji kilometer je pretežno ravninski in prvi del kar zahteven, saj iz trave gledajo ven skalce, kjer mimogrede kakšno spregledaš... Tu je seveda moj tempo zelo upadel, na srečo sem si v strmini izboril dovolj prednosti , da me do cilja ni nihče prehitel. https://www.estela.si/stoli-
Organizacija tekme na visokem nivoju, oznake trase super, veseli me, da so trakci ostali še dolgo po tekmi in je bil enostaven povratek. Menaža postrežena v dvorani kvalitetna (spet sem koristil repete), podelitev po planu. Ob povratku si prvič podrobno ogledam znamenito okno, na izhodišču ob piru in kavici analiziramo današnje dogajanje in jo s super občutki urežemo vsak proti svojemu domu.
Čez slab mesec pa zaključna tekma PGT-ja Nanos.
Tvoja priprava, kot da greš na drugi konec sveta, se je očitno izplačala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA